Mebbit'e görevlendirilen var mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rumuz19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

rumuz19

Aktif Üye
Bu pazartesi test yayını ve çarşamba günüde e-konferans için gerekli sistemi kurmam için görevlendirme de bulunmuşlar. Benim gibi görevlendirilen arkadaşlar var mı? Sisteme girmek için kullanıcı adı şifre benzeri hiç bir şey yok bu iş nasıl olacak?

Banada mail gelmiş kullanıcı adı ve giriş şifresi..Çarşamba 6.30 da başlayacakmış.Bakalım neler yapılacak..

bana da şifre geldi kabul ettiğime dair e-posta istiyorlar ama kararsızım şu an..

Sayın Bilişim Topluluğu Üyesi,

Milli Eğitim Bakanlığı Bilişim Topluluğu başvurunuz kabul edilmiştir. Her Çarşamba 18:30-21:30 arası WEB Meeting yapılacaktır.

http://konferans.meb.gov.tr/mebbit adresini kullanarak WEB Meeting’e giriş yapabilirsiniz.

Giriş işlemleri;
şeklinde yapılacaktır.
Ekte gönderilen kullanıcı adı ve parola WEB Meeting’de sizi temsil edecektir ve hukuki sorumluluğu ile gizliliği şahsınıza aittir. Bilişim Topluluğuna kabul edildiğinize dair kullanıcı bilgilerini
içeren mailin şahsınıza ulaştığının teyidini 02.04.2012 tarihine kadar mebbit@meb.gov.tr adresine bildirmeniz gerekmektedir. Teyit maili göndermeyen kişilerin Bilişim Topluluğu üyelikleri
düşecektir.
İyi çalışmalar dilerim.

Gonca ÖZKARA
Şef
MEB-Bilgi İşlem Grup Başkanlığı
E-Konferans Sistem Yöneticisi

Sonunda bugün Gonca ÖZKARA Hanım telefonla ulaşarak teyidimi aldı :D Tam da ben onun telefonunu ararken..

Geri