MEB'de atama takvimine norm güncellemesini yazmalıydı.

Kodla Büyü

zülfikar123

Site Gezgini
MEB bu takvime göre atama yaparsa emin olun bu atamalar elinde patlar.

Önemli olan atama yapmak değil sağlıklı atama yapmak

Yönetmelikler değişmeden, normlar güncellenmeden atama yapmak demek yeni mağduriyetler oluşturmak demek.

Gelecek yılın kadroları belli değilken atama yaparsanız, yer değiştirecek öğretmeni Mayıs'ta atarsınız Haziran'da norm güncelleyince fazlaya çıkarırsınız.

http://www.memurlar.net/haber/466621/

Norm güncellendi hocam. Bizim beden eğitimi hocası norm fazlası oldu geçende ordan biliyorum..

Geçen sene Türkiye geneli norm sayımızı bazı arkadaşların sayesinde öğrenmiştik.Bu sene kimseden ses seda yok..

warface' Alıntı:
norm kadro güncellendi 1 ay oldu hocam

Mevcut olan durum için güncelleme yapıldı. Gelecek yıl için değil. Oysa ki atama gelecek yıl verilecek eğitim-öğretim için yapılacak. Bir eksiklik var evet. En azından seçmeli ders seçimi vs. değişecek. Kimseyi etkilemese bile bizi kesin etkileyecek norm güncellemesi. Gelecek yıl 7 ve 8. sınıflarda seçmeli çünkü. Seçmeli olduğundan normumuz düşebilir. Yakında norm fazlası furyası yaşanma ihtimali yüksek. Tercihleri çok çok iyi yapmak gerekiyor.

şu normlar güncellendi diyenler hangi normlar iyice öğrenipte yazsalar iyi olur.insanları yanıltmayalım.mevcut normlarda düzeltmeler yapıldı gelecek yılki normlar güncellenmedi henüz.

bizim okulun müdürüne bizzat sordum oda aynen bunu söyledi mevcut normlar güncellendi sadece gelecek yılların normlarında bir güncelleme söz konusu degil arkadaşlar .

tcoalngsau' Alıntı:
şu normlar güncellendi diyenler hangi normlar iyice öğrenipte yazsalar iyi olur.insanları yanıltmayalım.mevcut normlarda düzeltmeler yapıldı gelecek yılki normlar güncellenmedi henüz.

bizim okulun müdürüne bizzat sordum oda aynen bunu söyledi mevcut normlar güncellendi sadece gelecek yılların normlarında bir güncelleme söz konusu degil arkadaşlar .
ilkbaharsu' Alıntı:
warface' Alıntı:
norm kadro güncellendi 1 ay oldu hocam

Mevcut olan durum için güncelleme yapıldı. Gelecek yıl için değil. Oysa ki atama gelecek yıl verilecek eğitim-öğretim için yapılacak. Bir eksiklik var evet. En azından seçmeli ders seçimi vs. değişecek. Kimseyi etkilemese bile bizi kesin etkileyecek norm güncellemesi. Gelecek yıl 7 ve 8. sınıflarda seçmeli çünkü. Seçmeli olduğundan normumuz düşebilir. Yakında norm fazlası furyası yaşanma ihtimali yüksek. Tercihleri çok çok iyi yapmak gerekiyor.

+1

Geçen ay yapılan güncelleme mevcut durum güncellemesi idi.Gelecek yıl için normlar henüz güncellenmedi.

Geri