MEB'den Alan Değişikliği ve Yer Değiştirme Açıklaması

Kodla Büyü
"Ayrıca il içi,il dışı ve özre bağlı yer değişikliklerinin aynı zaman dilimlerinde yapılması söz konusu olabilir.Bunun nedeni de yer değişikliklerinin oldukça gecikmiş olmasıdır."

DaMieN' Alıntı:
"Ayrıca il içi,il dışı ve özre bağlı yer değişikliklerinin aynı zaman dilimlerinde yapılması söz konusu olabilir.Bunun nedeni de yer değişikliklerinin oldukça gecikmiş olmasıdır."
Bu açıklamadan sonra İldışılar için ;
1-15 Temmuz a kadar bitecek(Benim için en iyimser tahmin)
2-1 Ağustos a kadar bitecek (Normal süreç)
3-15 Ağustos a kadar bitecek.(Benim için en kötümser tahmin)

Bu konuda sizin fikriniz ne?

Birlikte yapılması il dışından gelenler için iyi. İl içi değiştirecekler için ise kötü.
2010 ikisi birlikte yapıldığı için ilk tercihlerime yazdığım tüm meslek liseleri il dışından gelen arkadaşlar gitti. Son tercihimdeki ilköğretime atanmıştım. Şimdi ise dönüşüm sonucu başka bir ortaokula aktarıldık. Ders norm ve BT sınıfı durumu net değil. Tayinler birlikte yapılırsa meslek lisesine geçmem tamamen hayal olacak.

DaMieN' Alıntı:

Böyle olursa yandınız 138 puanla özür grubundan tain istey4eceğim :P :P :P

İl içi ve il dışının aynı zamanda olmasını anlarım da özür durumu tayinleri nasıl aynı zamanda olacak? Örneğin il dışına eşlerden biri gidemezse 6 ay ya da 1 sene beklemek zorunda mı kalacak? Bu özür durumunun mantığına aykırı değil mi?

İliçi ve ildışı belki birlikte olabilir ama özür grubu kesinlikle ayrı zamanda yapışmalı.

Geri