MEB'den büyük açılımlar...yandıkkkk

Kodla Büyü

Caterpillar

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
şu madde çok önemli..

"- Resim, Müzik, Beden eğitimi gibi yeteneğe ve sosyalleşmeye yönelik derslerin saati arttırılacak. Öğrenciler yetenek ve isteklerine güre bu derslerin tamamını ya da bir kısmını seçebilecekler. Bu tür derslere not verilmeyecek.

- Derslerden sonra öğrencilere zorunlu burada görev yapan öğretmenlere haftada 30 saate kadar ilave ek ders ödenecek. Bu saatler de norm kadro hesabında değerlendirilecek.spor ve oyun saatleri ayrılacak "

biz ders saatimizi doldurmak için başlarında bekçi olarak duracağız sanırım :verymad:
http://www.memurlar.net/haber/221704/

Hocam haberin devamını okumadın sanırım, haberin sonunda bu metnin Maksut BALMUK tarafından 1 nisan şakası olarak yazıldığı söylenmektedir. Lütfen içeriği tamamen okumadan milleti telaşlandırmayalım !

otherm' Alıntı:
Hocam haberin devamını okumadın sanırım, haberin sonunda bu metnin Maksut BALMUK tarafından 1 nisan şakası olarak yazıldığı söylenmektedir. Lütfen içeriği tamamen okumadan milleti telaşlandırmayalım !
hiç sorma yaa o cümleyi okur okumaz asabım bozulmuştuu :puhaha:

Beden eğitimi öğretmenimizi kandırdım 1 Nisan şakasını 2 nisanda yedi hocam...yazıyı yazan arkadaşa bol bol içtenlikle teşekkürlerini sundu :D

Yurt dışında beceri gerektiren tüm dersler seçmeli(resim,müzik,spor)
Öğrencinin kocaman göbeği var bir takla bile atamaz beden eğitimi notu 100
çöpten adam çizemez resmi 90.
öğrenciler ilgi ve yeteneklerine göre bu dersleri seçmeli ve dersin notu olmamalı ki ileride fen mat sosyal vb miğher dersler hariç notla değerlendirme olmayacak.

yaka' Alıntı:
Beden eğitimi öğretmenimizi kandırdım 1 Nisan şakasını 2 nisanda yedi hocam...yazıyı yazan arkadaşa bol bol içtenlikle teşekkürlerini sundu :D
durumumuz o kadar vahim yani hocam,valla çatacak birilerini arıyorum,nasıl bi bölüm okumuşum ben Allahım :?

Bir arkadaşım Facebook ta iş bilgisine : "MEB de farklı pozisyonlarda" yazmıştı ve hala öyle :puhaha: :puhaha:
Bu kadar basit arkadaşlar, anlayan anladı ... :P

Geri