MEB'in BT öğretmenleri için yapması gereken

Kodla Büyü

converter46

Site Gezgini
MEB'in BT öğretmenleri için yapması gereken Türk Milli Eğitim için en makul çözüm bizi BT den sorumlu müdür yardımcısı yapmasıdır. Şu an zaten formatörlük adı altında yaptığımız şey budur.

converter46' Alıntı:
MEB'in BT öğretmenleri için yapması gereken Türk Milli Eğitim için en makul çözüm bizi BT den sorumlu müdür yardımcısı yapmasıdır. Şu an zaten formatörlük adı altında yaptığımız şey budur.
Niye müdür yardımcısı olayım ki zorla? Herkes yarım gün çalışırken ben neden bütün gün durayım? Neden yaz tatilimden olayım? İsteyen girsin sınava müdür yardımcısı olsun... Ben zorla müdür yardımcılığı falan istemem...

skipper_forum' Alıntı:
converter46' Alıntı:
Niye müdür yardımcısı olayım ki zorla? Herkes yarım gün çalışırken ben neden bütün gün durayım? Neden yaz tatilimden olayım? İsteyen girsin sınava müdür yardımcısı olsun... Ben zorla müdür yardımcılığı falan istemem...
:+1:

yine çıktı birileri elinizden tutan mı var hocam
sınav yapılıyor müdür yard. girip olabilirsiniz.
bu fantastik formatör müdür yardımcısı cümlesini
bu forumdan başka yerde duyan yok.

eemree' Alıntı:
yine çıktı birileri elinizden tutan mı var hocam
sınav yapılıyor müdür yard. girip olabilirsiniz.
bu fantastik formatör müdür yardımcısı cümlesini
bu forumdan başka yerde duyan yok.

+1

herkes olayı kendisine göre değerlendiriyor bence kimisi okulda 8-10 saat dersine girip evine gitmeyi istiyor ekders almak istemiyor, kimisi kadrolu formatör olup 8-10 saat dersine girerek ve okuldaki bt sınıfı ile ilgilenerek 18 saat ekders almak istiyor. Bakanlık ise ne yapacağına yıllardır karar verebilmiş değil, Allah sonumuzu hayır etsin.

keyloger' Alıntı:
herkes olayı kendisine göre değerlendiriyor bence kimisi okulda 8-10 saat dersine girip evine gitmeyi istiyor ekders almak istemiyor, kimisi kadrolu formatör olup 8-10 saat dersine girerek ve okuldaki bt sınıfı ile ilgilenerek 18 saat ekders almak istiyor. Bakanlık ise ne yapacağına yıllardır karar verebilmiş değil, Allah sonumuzu hayır etsin.

AMİİNNNN HOCAM

dersin gereksiz olduğunu birinci ağızdan defalarca duyduk artık ders gelmeyeceğine göre bizim için en makulu bu saatten sonra norm sorununun çözülmesi kadro verilmesi bence.

converter46' Alıntı:
Kesinlikle istemem. İsteseydim teklif edildiğinde m. yardımcılığını kabul ederdim geçen sene.

Bugün bakanlıktan istek günümüymüş, sıraya beni de yazın, isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü okul dışında bir dükkan istiyorum bende, birde yanıma çırak verirlerse makbule geçer...

skipper_forum' Alıntı:
converter46' Alıntı:

kesinlikle katılıyorum. :+1:

ronn' Alıntı:
dersin gereksiz olduğunu birinci ağızdan defalarca duyduk artık ders gelmeyeceğine göre bizim için en makulu bu saatten sonra norm sorununun çözülmesi kadro verilmesi bence.
bu yazdığını daha önce bende dile getirmiştim ama hayalperest arkadaşlarımız beni vatan haini ilan edeceklerdi az kalsın

ders mers yok artik, unutun siz dersi... sonuna kadar formator ya da hizmetli :P

ya halaa niye olayım ki diyenler var arkadaşlar hayal dünyasındamısınız zaten yapmıyorlar yani gerçek dünyaya dönün yaaa :)

ya anayasa değişikliğinde 657 değişir yada kaldırılırsa, tüm memurlar sözleşmeye geçerse ki bunlar çok zor değil... ozaman kadro fazlası olan bizlerin hali nice olur arkadaşlar? işten atmazlarmı???

ben şahsen sabah 8 akşam 5 çalışıyorum formatör olarak. iki aylık yaz tatili için bu belirsizliğe katlanmak saçma. zaten dersimde yok. m. yardımcısı mı yapacaklar, bilg. rehber öğrt. mi yapacaklar, yoksa alıp bizi... bir şey yapmaları gerektiği aşikar!!!

bizi md. yrd. yapsalar yer yerinden oynar. çünkü sınavla olunan bir kadro.

alfa-turk' Alıntı:
bizi md. yrd. yapsalar yer yerinden oynar. çünkü sınavla olunan bir kadro.
aynen, insanlar kaç takla atıyor mdr yardımcısı olmak için, hayal kurarken bile biraz mantıklı olmak lazım

Şu fatih projesinin uygulandığı pilot okullarda o kadar sıkıntılar çıkacak ki, "niye okulda bu konularda danışacak birisi yok" diye kafalarına dank edecek.

Ya tükürdüklerini yalayacaklar, bize kadro oluşturacaklar, yada bunlar bu kafayla gittiğine göre bu konuda da özel sektörden "servis desteği" gibi bir alım yapacaklar..

Bu gidişle halimiz böyle olcak :cry:

Ekli dosyalar

• son halimiz.JPG
    son halimiz.JPG
    48.9 KB · Görüntüleme: 374
converter46' Alıntı:

Müdür Yardımcısı olmak isteyen var istemeyen var sonuçta...
Derslerde biz böyle oturup sesimizi çıkarmaz iken geriye gelmeyeceğine göre...
Tam olarak müdür yardımcısı gibi değil ama ona yakın bir kadro ve rehber öğretmen gibi çalışma saatleri verilirse sorun çözülür...

Bence yapılması gereken şey
bilgisayar dersi müfredatının bilgisayar ve tasarım şeklinde düzenlenmesi bunun içinde talim terbiye kurulunun yeni müfredat ve nders kitabı hazırlaması.
En azından bilişim teknolojileri dersinin müfredatının güncellenmesi. gerekir.

converter46' Alıntı:

biri bizi durdursun :D

yok yok bence böylece bırakıp turşumuzu kuracaklarmış ama sirkeyle mi daha iyi olur yoksa limon suyuylamı karar veremiyolarmış :)

memoras' Alıntı:
ronn' Alıntı:
bu yazdığını daha önce bende dile getirmiştim ama hayalperest arkadaşlarımız beni vatan haini ilan edeceklerdi az kalsın

Kesinlikle katılıyorum. 2. kademede derslere devam ve 9-3 çalışma saatli kadro için çalışılmalı.
Ayrıca neden müdür yardımcısı olup 8-5 çalışmak zorunda kalsınki insanlar ve isteyen diğerleri gibi çalışıp olabilir. Kendimize gelince ne güzel kolay yoldan müdür yardımcısı olalım değilmi? Çok adaletsiz olur...

Geri