converter46
Site Gezgini
MEB'in BT öğretmenleri için yapması gereken Türk Milli Eğitim için en makul çözüm bizi BT den sorumlu müdür yardımcısı yapmasıdır. Şu an zaten formatörlük adı altında yaptığımız şey budur.
Niye müdür yardımcısı olayım ki zorla? Herkes yarım gün çalışırken ben neden bütün gün durayım? Neden yaz tatilimden olayım? İsteyen girsin sınava müdür yardımcısı olsun... Ben zorla müdür yardımcılığı falan istemem...converter46' Alıntı:MEB'in BT öğretmenleri için yapması gereken Türk Milli Eğitim için en makul çözüm bizi BT den sorumlu müdür yardımcısı yapmasıdır. Şu an zaten formatörlük adı altında yaptığımız şey budur.
:+1:skipper_forum' Alıntı:Niye müdür yardımcısı olayım ki zorla? Herkes yarım gün çalışırken ben neden bütün gün durayım? Neden yaz tatilimden olayım? İsteyen girsin sınava müdür yardımcısı olsun... Ben zorla müdür yardımcılığı falan istemem...converter46' Alıntı:MEB'in BT öğretmenleri için yapması gereken Türk Milli Eğitim için en makul çözüm bizi BT den sorumlu müdür yardımcısı yapmasıdır. Şu an zaten formatörlük adı altında yaptığımız şey budur.
eemree' Alıntı:yine çıktı birileri elinizden tutan mı var hocam
sınav yapılıyor müdür yard. girip olabilirsiniz.
bu fantastik formatör müdür yardımcısı cümlesini
bu forumdan başka yerde duyan yok.
keyloger' Alıntı:herkes olayı kendisine göre değerlendiriyor bence kimisi okulda 8-10 saat dersine girip evine gitmeyi istiyor ekders almak istemiyor, kimisi kadrolu formatör olup 8-10 saat dersine girerek ve okuldaki bt sınıfı ile ilgilenerek 18 saat ekders almak istiyor. Bakanlık ise ne yapacağına yıllardır karar verebilmiş değil, Allah sonumuzu hayır etsin.
eemree' Alıntı:yine çıktı birileri elinizden tutan mı var hocam
sınav yapılıyor müdür yard. girip olabilirsiniz.
bu fantastik formatör müdür yardımcısı cümlesini
bu forumdan başka yerde duyan yok.
Kesinlikle istemem. İsteseydim teklif edildiğinde m. yardımcılığını kabul ederdim geçen sene.converter46' Alıntı:MEB'in BT öğretmenleri için yapması gereken Türk Milli Eğitim için en makul çözüm bizi BT den sorumlu müdür yardımcısı yapmasıdır. Şu an zaten formatörlük adı altında yaptığımız şey budur.
skipper_forum' Alıntı:Niye müdür yardımcısı olayım ki zorla? Herkes yarım gün çalışırken ben neden bütün gün durayım? Neden yaz tatilimden olayım? İsteyen girsin sınava müdür yardımcısı olsun... Ben zorla müdür yardımcılığı falan istemem...converter46' Alıntı:MEB'in BT öğretmenleri için yapması gereken Türk Milli Eğitim için en makul çözüm bizi BT den sorumlu müdür yardımcısı yapmasıdır. Şu an zaten formatörlük adı altında yaptığımız şey budur.
bu yazdığını daha önce bende dile getirmiştim ama hayalperest arkadaşlarımız beni vatan haini ilan edeceklerdi az kalsınronn' Alıntı:dersin gereksiz olduğunu birinci ağızdan defalarca duyduk artık ders gelmeyeceğine göre bizim için en makulu bu saatten sonra norm sorununun çözülmesi kadro verilmesi bence.
aynen, insanlar kaç takla atıyor mdr yardımcısı olmak için, hayal kurarken bile biraz mantıklı olmak lazımalfa-turk' Alıntı:bizi md. yrd. yapsalar yer yerinden oynar. çünkü sınavla olunan bir kadro.
converter46' Alıntı:MEB'in BT öğretmenleri için yapması gereken Türk Milli Eğitim için en makul çözüm bizi BT den sorumlu müdür yardımcısı yapmasıdır. Şu an zaten formatörlük adı altında yaptığımız şey budur.
converter46' Alıntı:MEB'in BT öğretmenleri için yapması gereken Türk Milli Eğitim için en makul çözüm bizi BT den sorumlu müdür yardımcısı yapmasıdır. Şu an zaten formatörlük adı altında yaptığımız şey budur.
memoras' Alıntı:bu yazdığını daha önce bende dile getirmiştim ama hayalperest arkadaşlarımız beni vatan haini ilan edeceklerdi az kalsınronn' Alıntı:dersin gereksiz olduğunu birinci ağızdan defalarca duyduk artık ders gelmeyeceğine göre bizim için en makulu bu saatten sonra norm sorununun çözülmesi kadro verilmesi bence.