MEB'in CISCO(NetAcad) Resmi Sitesi...

Kodla Büyü
RoboTek' Alıntı:
Hocam tesadüfü gerçekleşti; Cisco ile ilgili google amcadan araştırma yaparken denk geldi. Ne yazık ki bu tür sitelere her zaman şans eseri denk geliyoruz. Keşke siteler yayın hayatına geçtiğinde Eğitek veya MEB'in sitesinden duyuru yapılsa öğrenmek isteyen, kendini geliştirmek isteyen kişilere çok faydalı olur. Neyse Allah'tan google amcamız var, ya o da olmasaydı... :D :D :D

"KOLAY • GÜNCEL • DOĞRUMilli Eğitim Bakanlığı bünyesinde ağ eğitimninde etkin kurum.›› Daha Fazlası "
mükemmel bir türkçe :puhaha:

A+bilisimci' Alıntı:
hani nerden alacaz nası alacaz bu eğitimi anlamadım?
Hocam bu kursları ya kendi ilinizde veya ilçenizde açılacak olan Mahalli Hizmetiçi Eğitim Kurslarından ya da Merkezi olarak açılan Hizmetiçi eğitim Kurslarından alabilirsiniz. Başvuru içinde MEBBİS hizmetiçi eğitim bölümünden kurslar dan takip edebilir ve başvuru yapabilirsiniz.
Ayrıca 2011 yılında açılacak merkezi kurslarda;
http://netacad.meb.gov.tr/kurs.htm

hımm o zaman zor, bildiğim kadarıyla bu kurslar sadece meslek lise ve teknik lisede çalışan bilişim öğretmenleri için, ilköğretimde çalışıyorum..

ya bende sitelerin maksadını çok da anlamadım. zayen eğitimler HİE şeklinde veriliyor. sitede de konu içerikleri yazmışlar o kadar.

arkadaşlar bu kursa başvuru var mı? yoksa durduruldu mu. ben HİE başvuru sayfasında bişey göremedim de

Hocam 2011 yılı hizmetiçi eğitimler bitti, eğer 2012 de merkezi veya mahalli olarak hizmetiçi eğitim açılırsa onun başvuruları da mebbis üzerinden yapılyor.

Geri