Çoktandır güncellenmiyordu;
http://pardus.meb.gov.tr/ :alkis:
http://pardus.meb.gov.tr/ :alkis:
+1serdemir' Alıntı:Orjinal olmuş
:+1:serdemir' Alıntı:Orjinal olmuş
+1mutlucan' Alıntı:benim okul sitesinin aynısı olmuş..
sambal' Alıntı:"Fatih Projesi kapsamında dağıtılan tüm etkileşimli tahtalarda tek işletim sistemi seçeneği olarak Yerli İşletim Sistemimiz olan PARDUS kullanılacak"
İnşallah sözde kalmaz.
**melike**' Alıntı:pardus indiremiyorum
sanal makineye kurup deneyecektim, çalışan link bulamadım yardımcı olabilecek birileri var mı?
ftp://ftp.ulakbim.gov.tr/pub/Pardus2013 ... bit_tr.iso
uyelik269' Alıntı:**melike**' Alıntı:pardus indiremiyorum
sanal makineye kurup deneyecektim, çalışan link bulamadım yardımcı olabilecek birileri var mı?
Bağlantıdaki isolardan birini indirebilirsiniz hocam seçim yapma konusunda karar veremezseniz yardımcı olmaya çalışayım
ftp://depo.pardus.org.tr/iso/guncel
farklı birşey çıkar umudu ile tıkladım tıklamamaydım çeşke sıktı ya bu mebin şablonu.sevdiceğim' Alıntı:+1mutlucan' Alıntı:benim okul sitesinin aynısı olmuş..
**melike**' Alıntı:uyelik269' Alıntı:**melike**' Alıntı:pardus indiremiyorum
Bağlantıdaki isolardan birini indirebilirsiniz hocam seçim yapma konusunda karar veremezseniz yardımcı olmaya çalışayım
ftp://depo.pardus.org.tr/iso/guncel
hocam az önce ultrasurf açıktı ondan indiremiyomuşum sanırım
şu an indiriyorum, teşekkürler
hocam aslında pardus hakkında hiç bir bilgim yok
kde ne gnom ne hiç bilmiyorum :/
youtube da pardus yükleme videosu açtım ve orada yukarı verdiğim linkteki sürüm üzerinden anlatıldığı için bunu seçmiştim..
Aslında olayın daha da başı şu. sanal makinede linux denemek istiyordum uzun süredir.
buradakiler genelde linux mint tavsiye etmişler ama Meb bu aralar Pardus üzerinde duruyor diye burdan başlayayım dedimdi..
Yanlış bir seçim mi olmuş?
ne çok sordum bea