MEBPANEL görüntü sorunu

Kodla Büyü

yakopasa

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar kaç aydır okulun web sitesine birşeyler eklemek için siteye girdiğimde yukarıdaki görüntü geliyor ve hiçbir işlem yapamıyorsunuz. Başka bilgisayardan girince normal açıyor ama ana masadan girince böyle açıyor. sebebini bir türlü bulamadım farklı tarayıcılarla da denedim flash player java herşeyi yükledim ama bir türlü düzelmedi lütfen yardım edin

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    57.6 KB · Görüntüleme: 753
Sayın Hocam,

Windows ve Tarayıcı farklılıklarından dolayı bazı PC'lerde açıyor bazılarında sıkıntı oluyor. İşyerinde İE9 kullanıyorum gayet güzel açıyor. Evde de İE9 var ama görüntüde sıkıntı var. Bazende Choreme veya Firefox'da sıkıntı olmuyor. Anlayacağınız hangisinde açıyorsa işimi onda hallediyorum. Aklıma panelde de sıkıntı var gibi gelmiyor değil.

İyi çalışmalar.

habibocak' Alıntı:
Sayın Hocam,

Windows ve Tarayıcı farklılıklarından dolayı bazı PC'lerde açıyor bazılarında sıkıntı oluyor. İşyerinde İE9 kullanıyorum gayet güzel açıyor. Evde de İE9 var ama görüntüde sıkıntı var. Bazende Choreme veya Firefox'da sıkıntı olmuyor. Anlayacağınız hangisinde açıyorsa işimi onda hallediyorum. Aklıma panelde de sıkıntı var gibi gelmiyor değil.

İyi çalışmalar.
Hocam ilgilendiğiniz için teşekkür ederim farklı tarayıcılardan denedim yinede sorun devam ediyor ne olacak böyle bilmiyorum valla

Sayın Hocam,

İE10'da sıkıntı oluyor ama İE8 ve İE9'da sorunsuz çalışıyor. Diğer tarayıcılarda nerdeyse hiç sorun olmuyor.

İyi çalışmalar.

Arkadaşlar çok teşekkür ederim. Opera indirdim onunla çalıştırdım oldu. İlgilenen herkese çok teşekkür ederim

Geri