MEBWEB Fotoğraf Upload SQL Syntax Hatası

Kodla Büyü

kgunduz

Seçkin Üye
Seçkin Üye
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ''x')' at line 1
Hatasını alıyorum sürekli hangi tipte hata var ki?

Upload etmek istediğiniz fotoğraf dosyasının adında farklı karakterler (,;#$&^ ( ) gibi) varsa silin, basit bir isim verin (mesela foto_01.jpg etkinlik3.jpg gibi) tekrar deneyin.

Fotoğraf masaüstünde veya belgelerimde ise kullanıcı adınızdaki karakterlerden hata veriyor olabilir.
Örneğin C:\Users\£'^Kullanıcı#$½Adı;'(1)\Desktop\resim.jpg şeklinde ise sadece dosyanın adını değiştirmek yeterli olmayabilir.

Dosyayı direk C: veya D: sürücüsünün yada USB flash belleğin içine atıp oradan göstererek yüklemeyi deneyin.
Yani yolu: D:\resim.jpg veya F:\Resimler\resim1.jpg olsun.

Hala hata alıyorum anlamadım gitti. Farklı tarayıcılardan denedim yine olmadı. yok başka böyle bir sıkıntı yaşayan

kafayı yicemm yaaa nedir bu yok benden başka bu sıkıntıyı çeken. :verymad:

halaa şu hatayı alan bi tane kişi yok mu ? ben sürekli alıyorum bu hatayııı.
Nedir bu mebden çektiğim çileeeeeeeeee

Okul şifresini verim bağlansın bi denesin bi kaç foto upload edip arkadaş gönderim birde o denesin bakalım nedir sıkıntı

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ''x')' at line 1

yok mu bi müslüman bakın şifreleri de verim bi elimdeki fotolardan uppload edip koyim o yüklesin.
kafayı yicemm yaaaa

yokmu biri şifre fotoları upload edip yüklesin !!!
Yardım imdattt
tadmiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!!!

buldum sıkıntıyı png resimleri upload edebiliyormuşuz şimdi çözdüm olayı. bazıları png bazıları jpeg ondanmış
şerefsizler resim dedin mi jpeg gelir aklaaa :verymad:

kgunduz' Alıntı:
buldum sıkıntıyı png resimleri upload edebiliyormuşuz şimdi çözdüm olayı. bazıları png bazıları jpeg ondanmış

aynı sorunla karşılaştım hocam jpg ve png de de aynı hatayı veriyor. Bilgisayardan başka bi yerden resim aldığımda ise sorun olmuyor. Başka bi sebebi olmalı

Düşük bi ihtimal ama ftpdeki eski bilgiler hala tutuluyor acaba aynı verileri alma konusunda mı sorun çıkarıyor. ID çakışması gibi bi durum olabilir mi?

Galiba sorunu buldum. Taratılmış ve makine ile çektiğim fotolar vardı. Tarayıcı yardımıyla aldığım fotolarda sorun oluşuyor.

selcuklu' Alıntı:
kgunduz' Alıntı:

aynı sorunla karşılaştım hocam jpg ve png de de aynı hatayı veriyor. Bilgisayardan başka bi yerden resim aldığımda ise sorun olmuyor. Başka bi sebebi olmalı
Hocam bende de aynı hatayı verdi ben png olan resimlerde gördüm sadece bunu ve jpeg yapınca düzeldi. png kabul etmiyor sanırsam..

Geri