MebWeb Kadromuz bölümünün yapılması

Kodla Büyü
Sitemdeki kadro sayfasını beğenirsen anlatabilirim nasıl yapıldığını

esrefbeyilkokulu.meb.k12.tr

ilk siteye dün bir şeyler ekledim üst menude kurumsal, kadro falan vardı diye hatırlıyorum bugun açtım baktım tüm kaydedilenler silinmiş ve üst menüde bakalnlıkla ilgili menüler var sol menü hiç bir şekilde yayınladığımda görünmüyor bu nasıl iş ya çalışmayan şeyi koyup bir de son gün tarihi koyuyorlar sanki her şey tam da bizi yetiştirmeye çelışıyorlar zamana

ilk3r' Alıntı:

ilker hocam benim kafamdaki kadromuz şekli de sizin sayfanızdaki gibi.
Kısaca nasıl yaptığınızı söyleyebilir misiniz?
Teşekkür ederim..

xyuxexesx' Alıntı:
http://karacasuilkokulu.meb.k12.tr/
Ben böyle yaptım ancak mozilla chrome ve explorer 9 da iyi görünüyor yada opera
Elinize sağlık. Çok güzel olmuş. Tek olumsuz eleştiri olarak öğrenci fotograflarının görünmesi. Şahsen olarka öğrencilerin sınıf listesi halinde internete verilmesine hoş bakmışyorum..
Ellerinize sağlık. Fotograflar güzel çekilmiş. Kıskandım :)

hasan' Alıntı:
xyuxexesx' Alıntı:
http://karacasuilkokulu.meb.k12.tr/
Ben böyle yaptım ancak mozilla chrome ve explorer 9 da iyi görünüyor yada opera
Elinize sağlık. Çok güzel olmuş. Tek olumsuz eleştiri olarak öğrenci fotograflarının görünmesi. Şahsen olarka öğrencilerin sınıf listesi halinde internete verilmesine hoş bakmışyorum..
Ellerinize sağlık. Fotograflar güzel çekilmiş. Kıskandım :)

Bakışınız güzel teşekkürler.

Birde "xyuxexesx" hocam, fotoğrafların görüntü ayarlarını 120x100 den 100x120 ye çevirirseniz daha güzel olacak.
Bu arada huskyleriniz güzelmiş :) bende Bolu'dayım ve 4 aylık huskym var :roll:

camouflage' Alıntı:
Birde "xyuxexesx" hocam, fotoğrafların görüntü ayarlarını 120x100 den 100x120 ye çevirirseniz daha güzel olacak.

tşkler hocam resimlerin üzerine tıklayınca normal halleri ile görünüyorya o yüzden uğraşmadım desem doğru olur. BOLU hangi okul hocam?

galeri şeklinde eklemek çok pratik ama küçük resim şeklindeyken pek şık durmuyor (enine uzatıldığı için)

conem' Alıntı:
ilk3r' Alıntı:

ilker hocam benim kafamdaki kadromuz şekli de sizin sayfanızdaki gibi.
Kısaca nasıl yaptığınızı söyleyebilir misiniz?
Teşekkür ederim..

1 - İlk Önce Galeriye Branş Öğretmenler ve Sınıf Öğretmenler Şeklinde İki Klasör açıp ayrı ayrı Öğretmenleri ekledim.
2 - Menuden ilgili bağlantıları oluşturduktan sonra içerik ekleden, 3 ayrı sayfa branş, sınıf ve hizmetli sayfalarını oluşturdum.
3- İçerik ekleden her 3 sayfa için, Manşet resmi olmadan son yayın tarihi 2020 yaparak ve görüntülemeyi arşiv olacak şekilde ayarladım.
4- Her Branş için satır satır tabloları ayrı oluşturdum. (Sayfa alta doğru uzanmasın diye 1 satıra 2 branş ekledim. 2 branşıda tek tablo kullanarak ekledim ki düzensiz görünmemesi için.) Diğer satırlarada tablolar ekleyerek branşları bitirdim.
5- Resim ekleme işini yazı araçalrında büyük resim ekleye tıklayarak, Klasörlerdeki fotoğrafları teker teker ekledim. (bu sayede resmin üzerine tıklayınca resim büyüyor.)
6- Son olarak menudeki ilgili bağlantıları kurdum.

İşlem tamamdır.

xyuxexesx' Alıntı:
camouflage' Alıntı:

tşkler hocam resimlerin üzerine tıklayınca normal halleri ile görünüyorya o yüzden uğraşmadım desem doğru olur. BOLU hangi okul hocam?
Yaklaşık 15 :oops: yıldır paşaköydeyim hocam.

hocam galeriden öğretmenleriimiz kısmını oluşturuyorum fakat 10 tane resim eklemeye izin veriyor benim 16 tane resim eklemem lazım

hocam tek bir sayfada 16 tane öğretmeni tablolu bir şekilde yapabilir miyim bunu öğrenmek istiyorum

tablolu derken hocam galeriye resim eklerken genel diyeceksin tek tek öğretmenleri ekleyeceksin açıklama kısmına öğretmenin adını yazacaksın istediğin kadar ekleyebilriisn

hyalcin_61' Alıntı:
gülhan35' Alıntı:
http://demircilerilkokulu.meb.k12.tr/

http://demircilerortaokulu.meb.k12.tr/

yorumları alabilir miyim?

hocam ortaokul kısmındaki kadromuz bölümünü nasıl yaptığınızı ayrıntılı bir şekilde anlatabilir misiniz veya bir kaynak gösterebilir misniniz?

hocam tablonun içine resimleri ekledim daha sonra tablo özelliklerinden kenarlık ekledim. resimleri galeriden tek tek ekledim ve açıklama kısmına he öğretmenin adı soyadı ve branşını yazdım böyle yapınca imleç üzerine gelince bilgiler görünüyor.

ortaokul kısmındaki son halinde resimlerin altındaki isimler için satır ekledim ve isimleri yazdım. Resimleri büyük resim ekleden ekledim ki üzerine tıklayınca büyük hali açılabiliyor.

Geri