Mecliste bizim hakkımızda konuşma

Kodla Büyü
Valla tek kelimeyle tebrikler
Bizi anlayan birilerini mecliste görmek güzel
Umarım anlarlar

Erdal Aksünger bilişim alanı içerisinde olan bir milletvekilidir. Kendisinin bilişim üzerine birtakım işlerinin de olduğunu biliyorum. Bu zamana kadar bizi anlayan tek milletvekilidir. Kendisini yürekten tebrik ediyorum. Sonlarda bakana söylediği bir söz var ki :

"İnşallah bu söylediklerimizi pozitif muhalefet olarak algılarsınız"

Ama ne bakanda ne de hükümette bu sözü anlayacak kapasite yok. Siz ne derseniz deyin bunların hepsi kendilerine müslüman..

Bir de yapılmayı düşünülen eyleme Sn. Erdal Aksünger'i davet edebilirsek çok etkili olabileceğine inanıyorum. Bu konuda çalışmalar yapabiliriz. Kullanabilirsem bazı bağlantılar gerçekleştirebilirim..

Tebrikler vekilim.
O kadar vekilin içerisinde bu kadar bilinçli bir tanesi de olabiliyormuş.
Teknoloji satılık değil kiralıktır :alkis: :alkis:

"Bu kadar bts açıldı bunlar ne olacak, bu kadar bt öğretmeni var, mezun var, bunlar ne olacak" bakanın yüzüne karşı bizim söyleyemediğimiz cümleler, dahası yok bundan sonra.. Artık sorunu en kısa zamanda çözmeyen bir makam, makam değildir.

Yahu bir daha bir daha dinledim damarlarim kabardi adami öpesim geldi...Allah bin kere razi olsun... Ortada bir magduriyet var ve bu magduriyete kulak tikayarak zulmeden de bir idare.. Allah bu hatadan tez zamanda dönmelerini nasip etsin Insaallah...

zafer_can' Alıntı:
Erdal Aksünger bilişim alanı içerisinde olan bir milletvekilidir. Kendisinin bilişim üzerine birtakım işlerinin de olduğunu biliyorum. Bu zamana kadar bizi anlayan tek milletvekilidir. Kendisini yürekten tebrik ediyorum. Sonlarda bakana söylediği bir söz var ki :

"İnşallah bu söylediklerimizi pozitif muhalefet olarak algılarsınız"

Ama ne bakanda ne de hükümette bu sözü anlayacak kapasite yok. Siz ne derseniz deyin bunların hepsi kendilerine müslüman..

Bir de yapılmayı düşünülen eyleme Sn. Erdal Aksünger'i davet edebilirsek çok etkili olabileceğine inanıyorum. Bu konuda çalışmalar yapabiliriz. Kullanabilirsem bazı bağlantılar gerçekleştirebilirim..

hocam o kadar güzel yorumlamışsınız ki bütün cümlelerinize canı gönülden katılıyorum, artık bizim sorunlarımızı çözmeleri gerekiyor. başka yolu kalmadı.

Resmen bizim derdimizle dertelenmiş Sn Aksünger, sanki bakana hesap soran milletvekili değil de benim sandım bir ara.
Helal olsun vallahi.

%50 oy almış vekiller neden ses çıkarmıyor! Haa pardon buna sebep olanlar onlardı değil mi?

hasari' Alıntı:
%50 oy almış vekiller neden ses çıkarmıyor! Haa pardon buna sebep olanlar onlardı değil mi?

Hocam onu geçtim AKP BB.Net temsilcisi arkadaşlardan da ses seda yok. Milletvekilleri chp,mhp den olunca konu başlığını teğet geçiyorlar :)

Geri