Mediamarktan Uzak Durun

Kodla Büyü

karinca52

Aktif Üye
Mediamarktan aldığım tv bozuk çıktı. Servis değişim raporu verdi. Hala değişim yapmadılar. Rapor inceleniyormuş. sanki mahkeme kuruyorlar. ne lanet bir siteymiş ya. ilk kez bu kadar sıkıntılı bir sorun yaşıyorum. ne zaman belirlenecek onu da söylemiyorlar. beklemede kalın biz size haber vereceğiz diyorlar

Benim gibi sorun yaşayan başka biri var mı?

Hocam merhaba gecmiş olsun.Türkiyeyle uğraşmayın.Googleden almanya mediamark iletişim adresini alın goggleden ing çeviri ile şikayetinizi oraya bildiein 1 hafta içinde türkiyedeki ürünü aldıgınız media marktan aranıp işinizi çözüyorlar.Yazışmaşarı almanyaya şikayet olarak bildirin. Ben 4500 tl makina aldım sıkıntısı oldu burda kabul edılmedı dedıgım prosuduru uyguladım problemimçözüldü

Hala sonuçlanmadı. Bekleme kalın diyorlar :verymad: :verymad: müşteri hizmetleri aradı işlemleri hizlandiracaklarmis. Böyle bisey görmedim daha once

Aynı sıkıntıyı başka bir alette yaşadım. Aldığım aleti hiç açmadan teslim etmek istedim kişisel bir bakım ürünü olduğu için firmaya teslim edeceksiniz dediler, onlar da almadılar. Tüketici haklarına gittim, ordan da olumlu bir cevap alamadım. Hakkımı helal etmiyorum!

berkan66' Alıntı:
Aynı sıkıntıyı başka bir alette yaşadım. Aldığım aleti hiç açmadan teslim etmek istedim kişisel bir bakım ürünü olduğu için firmaya teslim edeceksiniz dediler, onlar da almadılar. Tüketici haklarına gittim, ordan da olumlu bir cevap alamadım. Hakkımı helal etmiyorum!

internetten mi aldın.

sans diyorum daha bizde monitör aldik sorun yasamadik... gecmiş olsun

Mediamarkt mağazalarından defalarca alışveriş yaptım hiç problemle karşılaşmadım. Ama geçen aylarda internet mediamarkt tan aldığım ürün ayıplı çıktı ve hiç dokunmadan geri gönderdim. Gönderene kadar uğraştırdılar. Önce aradığımda mağazaya teslim edin hızlı olsun işlemleriniz dediler. Mağaza ürünü almadı. Sonra kargo gönderin dediler kargoyu gönderdim. Süre tabi baya sürdü. az olmayan ücretimi fatura tutarında değil sadece bir ürünün tutarında yatırdılar. Aradığımda diğerlerinin sarf malzeme olduğunu iade yapmayacaklarını söyledir. Tabi insan köpürüyor. Hiç kullanamadığım ve benim tarafımdan değil media markt tarafından uygulanan sarf malzemeleri iade kabul etmediler. Ürün de uygulandığı için zaten bir işe yaramaz. Kısacası etmediler ve bir ürünün iadesini de 1 ay sonra yaptılar. Bir daha mı asla.

Çok sıkıntılı bir mağaza değişim raporu elinde inceliyoruz yazıyor. Bakmıyorlar bile. Bugün aradım tekrar bana urun nerede diye soruyorlar. Rapora bakmadiklari bunda belli raporun uzerinde kocaman harflerle urun serviste kaldı yazıyor. Lanet olsun :verymad: :verymad:

Bu mağazadan ve sitesinden uzak durun. Çelik çaycı aldık. 1 yıl içinde içinde küflenmeler oldu. Mağazaya teslim ettik. 20 gün servis süresi olduğunu ben söyledim adamlara. Ürünü (3 ay önce) anlaşması biten serivse göndermişler onlarda haliyle geri göndermişler.21.gün 8 ay önce aldığım ürünün iadesini istedim. Veremeyiz dediler. 1.5 hafta içinde mağazadan iademi aldım. Zorla.

İyide kardeşim ne işiniz bu mağaza ve sitelerde.
Aldığınız riski karşılıyor mu indirimleri?
Karşınızda muhatap olacağınız yakasını tutacağınız bir şahıs olsun.

Geri