Arkadaşlar 1.dönem başında yeni bir okula tayin oldum ve geldiğim okulun 7 ve 8 lerinin seçmeli dersi Medya Okuryazarlığı dersiymiş. Bu dersi Türkçe ve Sosyal hocalarına bölüştürmüşlerdi. Bu dönem türkçe ve sosyal hocalarımızdan birer kişi tayin oldu ve bu b ranşlardaki hocalarımız kendi derslerine ful girmelerine rağmen ders saatini tamamlayamıyorlar bu yüzden medya okur yazarlığını bu hocalara veremeyeceğini söyledi müdür yardımcımız. Daha sonra bu dersleri almak isteyen hocalarım bana bildirsin dediğinde Fen ve Matematik hocaları 7 8 lerde derslerini yetiştiremediklerini ve bu dersleri almak istediklerini söyledilerki ders saatleri yeterince var ve okulda en düşük ders saati 20 saatle benim. ben de der istediğimi söyledim ama sanırım desi isteyenler arasında müdür yardımcımız dersi dağıtacak.
Bu noktada merak ettiğim şey: ağustos ayında yapılan değişiklikle,
Medya Okuryazarlığı: Öncelikle üniversitelerin Basın Yayın Yüksekokulları/ İletişim Fakültelerinden mezun olup hâlen Sınıf Öğretmeni olarak görev yapanlar ile Gazetecilik Alanı, Halkla İlişkiler ve Organizasyon Hizmetleri Alanı, Radyo- Televizyon Alanı Öğretmenleri olmak üzere, Sosyal Bilgiler,Türkçe ve Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri tarafından aylık karşılığı okutulur.
Bu dersin öncelikli öğretmeni yani ben dururken bana vermek yerine fen matematik öğretmenlerine ders verilebilir mi? Benim düşüncem benim 20 saatim tamamlanır 30 saati geçen kısımda isteyen diğerlerine verilir.
Bu noktada merak ettiğim şey: ağustos ayında yapılan değişiklikle,
Medya Okuryazarlığı: Öncelikle üniversitelerin Basın Yayın Yüksekokulları/ İletişim Fakültelerinden mezun olup hâlen Sınıf Öğretmeni olarak görev yapanlar ile Gazetecilik Alanı, Halkla İlişkiler ve Organizasyon Hizmetleri Alanı, Radyo- Televizyon Alanı Öğretmenleri olmak üzere, Sosyal Bilgiler,Türkçe ve Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri tarafından aylık karşılığı okutulur.
Bu dersin öncelikli öğretmeni yani ben dururken bana vermek yerine fen matematik öğretmenlerine ders verilebilir mi? Benim düşüncem benim 20 saatim tamamlanır 30 saati geçen kısımda isteyen diğerlerine verilir.