Medya Okuryazarlığı Tanıtım Kursu İçin

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan H_M
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

H_M

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar kolay gelsin.
Bir yazı geldi daha önce bu konuda hiç kursa katılmadım. Yazıda Medya Okuryazarlığı Dersini okutan Bilişim Teknolkojileri öğretmenleri yazıyor. Yani ben bu konuda hiç seminere katılmayan birisi olarak başvuruda bulunamayacağım değil mi :(

Gelen yazı ektedir.

Ekli dosyalar

• medyaokuryazarlığı.jpg
    medyaokuryazarlığı.jpg
    121.9 KB · Görüntüleme: 1,302
Hocam okutabilecek nitelikte olması yeterli. Zaten şu an Medya okuryazarlığı yok hali hazırda. Seneye 8. Sınıflar seçerse olacak. Katılabilirsiniz.

Bence katılmalıyız. Zaten uzaktan eğitim. İlerde şartların ne olacağını bilemeyiz. Bu dersi en iyi bizim branşımızdaki öğretmenlerin okutabileceğini de göstermiş oluruz.

Ben başvurdum. Sistem otomatik onaylıyo zaten. En sonki birimde onay bekliyo sadece. Onaylanırsa katılırım, onaylanmazsa onlar kaybeder :mrgreen:

H_M' Alıntı:
Arkadaşlar kolay gelsin.
Bir yazı geldi daha önce bu konuda hiç kursa katılmadım. Yazıda Medya Okuryazarlığı Dersini okutan Bilişim Teknolkojileri öğretmenleri yazıyor. Yani ben bu konuda hiç seminere katılmayan birisi olarak başvuruda bulunamayacağım değil mi :(

Gelen yazı ektedir.

Katılabilirsin hocam, başvuruları son onay hariç hepsini otomatik onaylıyor zaten..

ben bulamadım mebbis den hocam mart ayında hiçbir faaliyet bulunamamıştır diyo başka yerden mi başvuruyoruz teşekkür ederim

Hocam faaliyet nosunu yazmak yeterli oluyor sadece. Yalnız listelemeden önce uzaktan eğitim seçeneğini seçmelisiniz.

Hocam Faailet Tipi Merkezi
Sorumlu Birim Öğretmen Ytiştirme ve Geliştirme Müdürlüğü
Faaliyet No: 2015000015
Faaliyet Ay Mart
En sonda uzaktan eğitimi işaretleyin bunlar yeterli.
Yani ben böyle yaptım.

“Medya Okuryazarlığı Programı Tanıtımı Kursu Programı” ikinci uzaktan eğitim programı 16-27/03/2015 tarihleri arasında uygulanacaktır.        Hizmetiçi eğitim programına giriş için MEBBİS http://e-hizmetici.meb.gov.tr adresinden doğrudan MEBBİS kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yapılarak dersler izlenebilecektir.-          Bu faaliyete “Medya Okuryazarlığı dersini okutabilecek aln öğretmenleri, MEBBIS Hizmetiçi Eğitim Modülü üzerinden başvuruyla kabul edilmişlerdir.-          Öğretmenlerimiz, “Mebbis Hizmetiçi Eğitim Modülünü” kullanlarak bu eğitimlere alınıp alınmadıklarını kontrol edebilirler.-          Eğitim içeriği 10 bölümden oluşmakta olup her bölümde konuyla ilgili ardışık, sesli slaytlar ve her bölümün başında yer alan bir video bulunmaktadır ve eğitimlerin sıralı olarak bitirilmesi gerekmektedir.-          Katılımcılar, eğitimlerini tamamlamaları ve 10. sırada yer alan değerlendirme sınavından başarılı olmaları halinde sertifika almaya hak kazanacaklardır.-          Öğretmenlerimiz “Medya Okuryazarlığı tanıtımı Kursunu Uzaktan Hizmetiçi Eğitim yoluyla 16-27/03/2015 tarihleri arasında alabilecekleridir

“Medya Okuryazarlığı Programı Tanıtımı Kursu Programı” ikinci uzaktan eğitim programı 16-27/03/2015 tarihleri arasında uygulanacaktır. Hizmetiçi eğitim programına giriş için MEBBİS http://e-hizmetici.meb.gov.tr adresinden doğrudan MEBBİS kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yapılarak dersler izlenebilecektir.- Bu faaliyete “Medya Okuryazarlığı dersini okutabilecek aln öğretmenleri, MEBBIS Hizmetiçi Eğitim Modülü üzerinden başvuruyla kabul edilmişlerdir.- Öğretmenlerimiz, “Mebbis Hizmetiçi Eğitim Modülünü” kullanlarak bu eğitimlere alınıp alınmadıklarını kontrol edebilirler.- Eğitim içeriği 10 bölümden oluşmakta olup her bölümde konuyla ilgili ardışık, sesli slaytlar ve her bölümün başında yer alan bir video bulunmaktadır ve eğitimlerin sıralı olarak bitirilmesi gerekmektedir.- Katılımcılar, eğitimlerini tamamlamaları ve 10. sırada yer alan değerlendirme sınavından başarılı olmaları halinde sertifika almaya hak kazanacaklardır.- Öğretmenlerimiz “Medya Okuryazarlığı tanıtımı Kursunu Uzaktan Hizmetiçi Eğitim yoluyla 16-27/03/2015 tarihleri arasında alabilecekleri

MEBİS kulanıcı adını ve şifresini kabul etmiyor. yanlış kulanıcı adı veya şifre diyor.

Arkadaşlar giriş yapan var mı?

Giriş yapamıyorum ben hocam.. Acaba daha açılmadığı için mi kabul etmiyor..

bütün birimler onayladı göründüğü halde giriş yapmaya çalıştığımda kursa kayıtlı değilsiniz uyarısı veriyor

eba şifresi oluşturup uzaktan eğitime giriş yapacağız ama daha eğitim açılmadı...

Geri