medya oynatıcı almayı düşünüyorum..marka önerileriniz?

Kodla Büyü
media oynatıcılar konusunda uzun süren araştırmalar yaptım.Öne çıkan marka Dark. Benim kullandığım ürün http://www.hepsiburada.com/Liste/dark-m ... yId=112123 .
Bir markanın ürünleri arasındaki farklar,dahili disk desteği,ağ bağlantısı,torrent dosya indirme,ses desteği gibi özellikleri destekleyip desteklemediğinden kaynaklanıyor. Bütün markaların desteklediği film ve ses dosyaları hemen hemen aynı. Harici diskiniz varsa ve ağ bağlantısı kullanmak istemiyorsanız incelediğiniz ürün size yetecektir hocam.

hocam sizin cihaz oldukça iyi yorumlar almış...herhangi bir yavaşlık yada bazı film formatların da sıkıntı yaşadınızmı?altyazının çıkmaması falan gibi??birde hocam HDMI dan kullanmayı düşünüyorum cihazı;ama sesi de HDMI dan alabiliyormuyuz bu cihazla?yoksa ses için ekstra bağlantı mı yapmam gerekecek?? yanıtınız ve ilginiz için çok teşekkürler...zaten amacım kablosuz ağ ile cihazı kullanmak yada usb bellekle kullanmak..

spider23' Alıntı:
hocam sizin cihaz oldukça iyi yorumlar almış...herhangi bir yavaşlık yada bazı film formatların da sıkıntı yaşadınızmı?altyazının çıkmaması falan gibi??birde hocam HDMI dan kullanmayı düşünüyorum cihazı;ama sesi de HDMI dan alabiliyormuyuz bu cihazla?yoksa ses için ekstra bağlantı mı yapmam gerekecek?? yanıtınız ve ilginiz için çok teşekkürler...zaten amacım kablosuz ağ ile cihazı kullanmak yada usb bellekle kullanmak..

Hocam film formatlarında ya da altyazıda herhangi bir sıkıntı,yavaşlık yok. HDMI ile hem ses hem de görüntü alabilirsiniz ekstra bir bağlantıya gerek yok. Benim kullandığım cihazın kablosuz ağ desteği var fakat ürün ile birlikte kablosuz ağ adaptörü gelmiyor.Ekstradan almanız gerekiyor. Ayrıca bir ürününün özelliklerinde kablosuz bağlantı ile en fazla 720p özellikli videoların oynatılabileceği ,kablosuz özelliğin 1080p yi desteklemediği yazıyordu. Ben kablosuz modemin bir portuna ethernet kablosu ile bağladım media oynatıcıyı, pc den de ses ve video dosyalarına paylaşım verdim o şekilde kullanıyorum.

Geri