A alixsaglam Aktif Üye Mesajlar 171 13 Ekim 2011 #1 umitbulut58' Alıntı: "Bu kadar cehalet ancak tahsille mümkün olur!" Genişletmek için tıkla ... Özellikle bu söz çok hoşuma gitti. Cahillikte bile ilerlemek için tahsil gerekiyor. Güzel bir yazıydı. Teşekkürler..
umitbulut58' Alıntı: "Bu kadar cehalet ancak tahsille mümkün olur!" Genişletmek için tıkla ... Özellikle bu söz çok hoşuma gitti. Cahillikte bile ilerlemek için tahsil gerekiyor. Güzel bir yazıydı. Teşekkürler..
Z zgrcln Aktif Üye Mesajlar 171 13 Ekim 2011 #2 umitbulut58' Alıntı: Biraz düşününce bunları ne zaman öğrendiğimi zor da olsa hatırladım ve kendimle gurur duydum(!) Sakallı Celal'e bir kez daha kulak verelim: Tanzimat ilan ettik, olmadı meşrutiyet ilan ettik olmadı. cumhuriyet ilan ettik olmadı, yahu biraz da ciddiyet ilan etsek... Genişletmek için tıkla ... Ne güzel Özetlemiş.
umitbulut58' Alıntı: Biraz düşününce bunları ne zaman öğrendiğimi zor da olsa hatırladım ve kendimle gurur duydum(!) Sakallı Celal'e bir kez daha kulak verelim: Tanzimat ilan ettik, olmadı meşrutiyet ilan ettik olmadı. cumhuriyet ilan ettik olmadı, yahu biraz da ciddiyet ilan etsek... Genişletmek için tıkla ... Ne güzel Özetlemiş.