Melekler Gözle Görülürmü

Kodla Büyü
samanyolu kanalının yapmış olduğu haberlere ve dizilere itibar etmiyorum o kanalı tv programımından kaldırdım :mrgreen:

bu kanalın dizilerine bakıyorum bol bol pkk polis asker dizileri var.Bol bol kafa atma bağırma çağırma silah görüntüleri adamın psikolojisini bozacak ne varsa burda var.Şu anda nazo lan diye bağırıyor serdar komutan bıçağı kitleyecek izleyecek bıçaklı kavga sahnesi var.Temiz ekranmış vay beeee

Melekler bazen imtihan için görünür yardım ederler vs ama kendi isteklerine göre değil....Ama ölüm anındaki şeytanın su vermesi vs olayların gerçekle ilgisi yok....Ölüm anında bu tür hayalller vs görülebilir.

by_katliam' Alıntı:
samanyolu kanalının yapmış olduğu haberlere ve dizilere itibar etmiyorum o kanalı tv programımından kaldırdım :mrgreen:
ben de hiç itimat etmem.
ama kaldırmadım.
arada eğlence olsun diye bakarım.

Melekler bazen imtihan için görünür yardım ederler vs ama kendi isteklerine göre değil....Ama ölüm anındaki şeytanın su vermesi vs olayların gerçekle ilgisi yok....Ölüm anında bu tür hayalller vs görülebilir.

melekler sadece insan suretinde görünürler diğer türlü mümkün değildir

kaynak nedir beyler. siyaset konuşur gibi lafı söyleyip bırakmışsınız. bi kaynak gösterinde itibar edelip lafınıza.

forum iyice ilginçleşti.. ben öyle konular yazarım buraya millet birbirine girer... neyse... öldüğümüzde görürüz..

mnn' Alıntı:
forum iyice ilginçleşti.. ben öyle konular yazarım buraya millet birbirine girer... neyse... öldüğümüzde görürüz..

İnşaallah ölmeden önce melekleri görebilecek amelleri işleriz de görürüz yoksa zebanilerden başka bir şey göremeyiz. :D

hele bi dizisinde küçük çocuk ile kadın arasında bi konuşma geçiyor:
ÇOCUK -"melek anne başka dinden olanlarlada cennette buluşabilirmiyiz.
KADIN -"Allah yapılan iyilikleri karşılıksız bırakmaz"

bu diyalogda da görüldüğü gibi stv kanalı gayrimüslümleri cennete sokmuştur..ama Yüce yaratıcının ayeti açık ve nettir.

"İslam dininden başka din isteyenlerin,dinlerini Allah kabul etmez.Bunlar ahirette en büyük zarara uğrayacaklardır.(Al-i İmran 85)

Bende kendime göre dindar bir insanım. Bende samanyolu kanallarına itibar etmiyorum. islama yaralarından çok zarar verdiklerini düşünüyorum.

Bediüzzaman Hz. "La ilahe illallah muhammedün resulullah" diyen kurtulur diyor bu iki kelime bir biriyle sağlam jincirlerle bağlıdır diyor, ve detaylı anlatıyor bilen bilir. ama hocaefendi "La ilahe illallah" demesi yeterlidir diyor. EE bu kelimeyi yahudilerde diyor. Onlarda mı kurtulacak.

Zamanında merve kavakçıya türban takmaması gerekirdi diyordu. Türban allahın emri karşı gelen dinden çıkar. Ben hocaefendiyi bir türlü anlamadım.

Buzkırıcı' Alıntı:
bu kanalın dizilerine bakıyorum bol bol pkk polis asker dizileri var.Bol bol kafa atma bağırma çağırma silah görüntüleri adamın psikolojisini bozacak ne varsa burda var.Şu anda nazo lan diye bağırıyor serdar komutan bıçağı kitleyecek izleyecek bıçaklı kavga sahnesi var.Temiz ekranmış vay beeee
kesinlikle, hele bir de pembe dizileri var, insan yaptığının cezasını görüyor vs vs.. hani insanda seyrede seyrede çocuklaşıyor ya, bir suç gördüğündü Allah şimdi cezasını verecek diye bekliyor... beşinci boyutmu neydi..
dini kanal adına hilal de ilk çizgileri koruyamayıp ene ene'ye kaydı.
ve stvnin tüm dizilerindeki kadınlar rahat bir şekilde saçını açıyor..
her kanal iyidir demiyorum ama stv bir yeşil elma var, tv5 cumartesi saat yedide buhari sohbetleri var.

Cevap veren adam bence çok doğru konuştu. Her bir yağmur tanesini bir meleğin indirdiğini, gözle görülemeyecek uzaklıktaki gezegenlerin-yıldızların orada yaşamaya müsait olan meleklerin olduğunu okumuştum. ....

beyin fonksiyonlarıyla ilgili bir durum....halisinasyon gibi...bazen rüyalarımızı bile gerçek sandığımız olur...

habbe' Alıntı:
mnn' Alıntı:

İnşaallah ölmeden önce melekleri görebilecek amelleri işleriz de görürüz yoksa zebanilerden başka bir şey göremeyiz. :D
:alkis: :++: :mrgreen:

Geri