mavi85' Alıntı:Bilişim bölümü değilse sıkıntı çıkmaması lazım, diğer bölümlerin paket programlama(ofis programları) dersi BÖTE mezunlarının da girebileceği ders, teknik eğitim mezunu olmayı gerektiren bir durum değil, hocam ilinizdeki meslek liselerinden sorumlu şube müdürüyle görüşün.
bizim ilde bilişim bölümü olmayan çpller bilişim öğretmenlerine açılıyor, ben diğer bölümlerin paket programlama dersinden dolayı bilişim normu açıldığını biliyordum mesleki gelişim dersinden dolayı açılıyorsa ilginç.mkrkls' Alıntı:mavi85' Alıntı:Bilişim bölümü değilse sıkıntı çıkmaması lazım, diğer bölümlerin paket programlama(ofis programları) dersi BÖTE mezunlarının da girebileceği ders, teknik eğitim mezunu olmayı gerektiren bir durum değil, hocam ilinizdeki meslek liselerinden sorumlu şube müdürüyle görüşün.
ne alaka hocam ilgili çizelgede bile meslekçi bilişim öğretmeni diğer alanların ortak olmayan derslerini maaş karşılığı okutamaz diyor. dolayısı ile maaş karşılığı okutamayacağın ofis programları dersleri hepsi 16 saat olsa bile bilişim öğretmeni için (meslekçi için de aynı) norm oluşturmaz. o kuruma norm açıldı ise o da ortak olan mesleki gelişim dersi içindir. yok değilse müdür yanlış girmiştir.