Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben memnunum. tabiki özellikle bilişim sınıfı olmayan okullarda ders yapmak büyük zorluk olmuştur lakin norm fazlası olup sürekli tayin isteyin diyen bir milli eğitim müdürlüğü yazısı gelmeden seneyi tamamlamak; ayrıca not verilince öğrencilerin de öğretmenlerin de biraz daha bizi öğretmen yerine koymaya başlamalarını düşünürsek iyi oldu.
Zorunlu oldu da 5-6 larda zorunlu oldu
.
2005 te göreve başladığımda 4-5-6-7-8 lerde 2 şer saatti
dahi 4 ler ilk okul girmeyelim de 5-6-7-8 lerde olması gerekiyor.
O zaman elimizde ki müfredatla birşeyler öğretebiliriz(İyi bir şekilde)
hocam dersin zorunlu olması demek normun olması demek. dersin zorunlu olmasından memnun olmayanlar normun olmasını istemiyor demektir. yani işini yapmak istemeyen demektir. o zaman dersin zorunlu olmasından şikayet etmektense istifa etmeleri daha kolay. çünkü bu ders zorunlu olmadığı zaman size de bize de ihtiyaç yok demektir. bence ortaokulda 4 sene zorunlu olmalı içerik güncellenerek. BT labı olmayan arkadaşlarında gerçekten işi zor onları anlıyorum ama bunun çözümü dersin zorunlu olmasının kaldırılmasında değil.
bizim dersimizde matematik yada ingilizce kadar önemli bir derstir mesala günlük yaşantısında karekök yada üslü sayılarla iş yapan birini gördünüz mü ? yada ingilizce konuşup ingilizce tv izleyen kaç kişi vardır o meslek erbabları hariç... AMA bilgisayar her yerde var ve onu kullanabiliyormuyuz ? internet alışverişleri oyunlar sohbet siteleri faturaların ödenmesine kadar hep pc kullanıyoruz . mesala matematik çok iyi bil öss de yüksek yap iş sahibi ol ooo çok iş sadece 7. sınıf öğrencilerime diyorum dersimde 10 parmak yazmayı öğrenin kpss den 70 alın tamam katiplik için engeliniz yok iş sahibisiz çok basit bir örnek...
kısaca dersimiz zorunlu 4 saat olmalıdır. NOT bilgisayar sadece oyun makinesi değildir ilk önce bu zihniyeti yıkmak gerek.