Memur ve emeklilere müjde!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cagdas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Verecekleri zam değil de Levent Kırca'nın skecindeki gibi zamın küçüğü. Onu da allayıp pullayıp satılmış basın eliyle sunuyorlar.

yeni müjdeli haberler yayınlanmaya devam ediyor http://ekonomi.haberturk.com/makro-ekon ... an-mujdesi

Memura 'Nisan' müjdesi!
Sözleşmeyle memur maaş artışı 15 Nisan tarihine yetişecek
02 Mart 2012 Cuma, 09:27:18

Başbakan Tayyip Erdoğan, Çalışma Bakanı Faruk Çelik ile eski Hakİş Başkanı TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Memur Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu ve Memur Sen Toplu Sözleşme Sekreteri Hacı Bayram Tonbul’u makamında kabul ederek görüştü.

Başbakan Erdoğan, TBMM’ye 20 Ocak 2012 tarihinde sunulmasına rağmen alt komisyon çalışmaları hâlâ tamamlanamayan memur maaş artışlarının toplu sözleşmeyle belirlenmesine ilişkin yasa tasarısı çalışmasının hızlandırılarak, 15 Nisan’daki maaş ödemesine yetiştirilmesi talimatını verdi. Çelik “Umarım nisan ayını geçmeyecek şekilde bitirilip, ocak ayından itibaren 2012 zamları ödenmiş olacak” dedi.;

arkadaşım ya sizin zaten bunu ocak ayında vermeniz gerekiyordu.yapmanız gereken bir işi lütüf gibi gösteriyorlar.Allah razı olsun ne diyelim :x

maaşa % bin zam mı yapacaklar! ulan sanki cebinden veriyorlar maaşımızı, bizden kepceyle aldığını kaşıkla geri veriyor.
taş çatlasa %4 zam gelir , bilemedin %5 olsun. onu da bukadar uzatmanın ne alemi vardı!

Zahmet olmuş ya üzüldüm şimdi, hiç aceleye gerek yoktu..

2013 te verilecek deniyordu emeklilere intibak yasası diye 2000 önccesi emekli olanlarım maaşlarında iyileştirme 10-200 diye hatırlıyorum o bu değil mi?

Birde memurla alakası değilde bu intibak yasasının memur emeklisiydi galiba.

Dün okula ismi lazım değil bir sendikanın temsilcileri geldi. Biz zammı halledebildiniz mi ? diye sorduk. O şöyle bir şey söyledi.
Gelecek zam 45 TL Vergi dilimi değişikliği 8500 TL Mayıs Haziran gibi herkes girmiş oluyor. Bize 200-250 TL verip 350-400 TL kesiyorlar. Zamla uğraşacağınıza özlük haklarınızla ilgilenin... vs vs açıklamalar yaptı.
Olaya kafa yorup düşünmedim ama kaşıkla verip kepçeyle alacaklarsa Mart'a kesin yetişir :lol:

erkna' Alıntı:
Dün okula ismi lazım değil bir sendikanın temsilcileri geldi. Biz zammı halledebildiniz mi ? diye sorduk. O şöyle bir şey söyledi.
Gelecek zam 45 TL Vergi dilimi değişikliği 8500 TL Mayıs Haziran gibi herkes girmiş oluyor. Bize 200-250 TL verip 350-400 TL kesiyorlar. Zamla uğraşacağınıza özlük haklarınızla ilgilenin... vs vs açıklamalar yaptı.
Olaya kafa yorup düşünmedim ama kaşıkla verip kepçeyle alacaklarsa Mart'a kesin yetişir :lol:

Öncelikle gelir vergisi dilimleri 8500 TL değil;

2012 Takvim yılı (G.V.K. madde:103) Gelir Vergisi Tarifesi - 280 Seri No.lu Gelir Vergisi Genel Tebliği:

10.000 TL'ye kadar 15%

25.000 TL'nin 10.000 TL'si için 1.500 TL, fazlası 20%

58.000 TL'nin 25.000 TL'si için 4.500 TL (ücret gelirlerinde 88.000 TL'nin 25.000 TL'si için 4.500 TL), fazlası 27%

58.000 TL'den fazlasının 58.000 TL'si için 13.410 TL (ücret gelirlerinde 88.000 TL'den fazlasının 88.000 TL'si için 21.510 TL), fazlası 35%

Teachnologist hocam, ben araştırmadım olayı. :roll:
Temsilcinin söylediklerini yazdım. Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim :)

cagdas' Alıntı:
http://haber.gazetevatan.com/memur-ve-emeklilere-mujde/434101/2/Ekonomi

gecikmeli zammı verirken gazeteler müjde diye başlıklar atar diyorduk. gerçekten müjdeli başlık attılar. gülermisin ağlarmısın :o :x

alamadığımız zamma kaç tane müjdeli zam oldu..

Geri