Memur Yat Uzan Para Kazan

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan pasific
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
iftira diye birşey var. bunu işleyenlere benden gelen şarkı: ateşlerde yanacaksın

bakanın sözlerine kısmen katılıyorum "Çalışan, üreten, faydalı olan öne geçecek, ikili ilişkilerle nabız tutanlar değil." çok doğru. çalışan üreten cezalandırılıyor yalakalık yapan bir yerlere geliyor. bu sistem kesinlikle değişmeli. ayrıca akşama kadar çay içerek mesaisini tamamlayan memurlarda biliyoruz. Tabi ki bakanın genellemesi çok yanlış.

hem doğru hemde çok yanlış bir söz.. duruma göre bizlerde şikayet ettiğimiz memurlar olmuştur.. her sözü üzerimize alınmamız doğru değil .. bu ülke neleri gördü..

arkadaşlar yapmayın lütfen
Adam tüm memurları kastetmiş. Tüm 657 ye tabi olanları açık açık belirtmiş. 657 yi değiştirme zemini oluşturmak için tüm memurları harcamış.
"kısmen katılıyorum"" hem doğru hem yanlış" gibi bir yaklaşım da nasıl bulunuyorsunuz.
Ayrıca ikili ilişki ve riyakarlığın alasını bunlar yapmıyormu.
Anlayamıyorum gerçekten sizleri. Kapasitem yetmiyor yada seviyenize inemiyorum. Umarım 1. sidir.

kendileri ikili ilişkilerde nabız tutarak iktidar oldular, demek ki onlar da yat uzan para kazan taktiğini uyguluyolar. Ne demişler; "kişi kendinden bilir işi"

memurluk anlayışı neredeyse dünyanın bütün ülkelerinde aynı.memurdan verilen işi en iyi şekilde yapması beklenir.zaten çoğu memur ömrü boyunca aynı ya da benzer işler yapar. Adam memurdan bir şeyler üretmesi,çığır açması ,öne geçmesi ...vs istiyor yani bunu yapmayanlar yatıyor diyo.o zaman istisnasız tüm 657 ler yatıyo anlamına geliyo.

Bizde sizden memnun değiliz zaten.

Siz bikaç sene çalışıp öyle güzel (kıyak)emekli oluyorsunuz ve öyle güzel yatıp uzanıp para kazanıyorsunuz ki. 10 yıldır ülke tekelinizde neden kıyaklığınıza dokunmuyorsunuz?Bırakın halka şirin görünmeyi artık herkes sizin ne yüzünüz olduğunu biliyor..

yatanı da vardır her meslekte olduğu gibi, ama bu şekilde genellemek çok çirkin olmuş..

00filozof00' Alıntı:
bakanın sözlerine kısmen katılıyorum "Çalışan, üreten, faydalı olan öne geçecek, ikili ilişkilerle nabız tutanlar değil." çok doğru. çalışan üreten cezalandırılıyor yalakalık yapan bir yerlere geliyor. bu sistem kesinlikle değişmeli. ayrıca akşama kadar çay içerek mesaisini tamamlayan memurlarda biliyoruz. Tabi ki bakanın genellemesi çok yanlış.
:++: :+1:

hocam siyaset bu kadar pis iştir görün işte adam 2.5 milyon memuru karalayarak memur olmayan 65 milyonun sempatisini kazandı. yem olarak kullanılacak bir şeyler her zaman bulunuyor bu defa yine memurlar olmuş. tabiii sazanlarda çoktan o yemi kapmış ve 'bakan ne doğru konuşuyor' diyorlardır. ahirette sorarız artık hesabını bu dünyada zor gibi de...

yatanla yatmayanı, yalakayla yalaka olmayanı, idarecilerin çalışanları kayırıp kayırmadığını nerden bilecekse artık bilmiyorum :!:

af buyursun da yatp para kazanan kendileri.... başbakanın benim memurum 40 saat çalışıypor dediği adamalrın afrasından tafrasından geçişlmiyor yanlarına offf offfff :verymad:

bakan bey haklı. tüm milletvekilleri sabah akşam varlarını yoklarını ortaya koyup bizler için çalışırken biz aşağılık memurların yatıp para kazanması hiç adil değil.

karekedi' Alıntı:
bakan bey haklı. tüm milletvekilleri sabah akşam varlarını yoklarını ortaya koyup bizler için çalışırken biz aşağılık memurların yatıp para kazanması hiç adil değil.

:alkis:

bakanlar kurulu da ikili ilişkilerde nabız tutanlardan değil liyakat sahibi olanlardan oluşturuluyor o halde, rahatladım bakanın bu itirafından sonra.

657 ve "memur" kelimesi artık tarihe gömülmeli. Ben bu "memur" kelimesini duyduğumda öfkeleniyorum. Ben memur değilim arkadaş. öğretmenim. Kaldırın şu memur kelimesini artık, içimizi karartıyor. herşeyin adını sürekli değiştiriyorsunuz bunu da değiştirin

polis gece gündüz yollarda onların geçmesini bekler esas duruşta, istanbul gibi bi yerde çalışıyosa o polis evine gidip yatabiliyor mu acaba merak etmiyor değilim? öğretmenlerin derste yapma yavrum dur yavrum diye diye ders anlatacak halleri kalmaz. hem sınıfta yatak vardı da öğretmenler orda mı yatmadı? yattıysa da helal olsun çünkü bir şey söylersem dayak yerim fiske!!! vuramam korkusu var.. doktorlar artık hastaya müdahale etmeye korkar çünkü işin ucunda ya dayak var ya mahkeme.. ha diğer memurlara gelince onları bilemiyorum... çünkü onlar başbakanın koruması altındalar. çünkü onlar 40 saat çalışıyorlar. taşeron çalışanlara gelince onlara yoksulluk sınırının kat kat altında maaş verilmesi hatta maaşlarını taşeron firmanın 1-2 ay gecikmeli vermesi bile aslında devletin sorunu/suçu çünkü taşeron firmaya cezai yaptırım uygulayacak bir sözleşme yapamamışlar ve sözleşmeyi bile değiştirme hakkın yok. neyse sözün özü biz yatıyoruz.
memurları ayaklarının altında görenler kafalarını biraz kaldırıp önlerine bakmalı. çünkü önünü göremeyen düşer... sonra sebebi de yerdeki muz kabuğu değil memurlar olur. :tr:

Kolunu indirip kaldırarak , devlete 200K dan fazla aylık maliyeti olan birisi için çok iddialı konuşmuş. Görende zannedecek bu adam plutonun öteki yüzüne uzay üsstü kurdurup polonyum yetiştiren bitki üretilen projelere imza attı. Oksijen işte..

Geri