memura ŞAKA gibi ZAM önerisi..%3 ..!!!

Kodla Büyü

spider23

Süper Üye
Süper Üye
Gülermisin ağlarmısın ?? hükümet memurlara %2- %3 zam önermeyi düşünüyormuşşşşş...YAKIŞIR...

http://ekonomi.milliyet.com.tr/memura-s ... efault.htm

MÜSTEHAKTIR bize!!!! ne de olsa ÖĞRETMENLER;hariç diğer memurların pek çoğunun maaşları ek ödeme ile zaten arttırıldı..ee öğretmene ek ödeme de yok %3 ü de alırsa otursun ŞÜKRETSİN...

zamdan çok özlük haklarımızın öncelikli olmasını çok istiyorum...

yeter, Allah bereket versin. toplu sözleşme diye hiç hoplayıp zıplamasalar hükümet zaten bunu verecekti.

maaşta artış ta yapmasınlar , zamda yapmasınlar. maaşı 50 tl artırıyorlar, ondan sonra önüne gelen zam yapıyor. gıda , temizlik , akaryakıt önüne gelen memura nasıl olsa zam yapıldı diye onlarda yapıyor. bize 50 tl veriyorlar cebimizden en az 150 tl çıkıyor.

Böyle olursa eğer demekki toplu sözleşmenin toplu görüşmeden bir farkı olmayacak.

napacak memur zammı ya, cok verseler şımarırlar alkole kumara vs. alışırlar diye çok vermiyorlar sırf bizi düşündüklerinden :mrgreen:

milliyet hürriyet vb gazetelerin haberlerine inanmıyorum.. inşallah haklıyımdır..

hükümet nabız yokluyor. hükümet %3 ister memursen %8 ister orta yol bulunur %5 de anlaşılır memursende bunu bir başarı gibi millete sunar

BTFormator' Alıntı:
Hükümet %3 verir, sonra yetkili sendika ile %2 de anlaşır... :P
:+1:
.....
cesur yürek' Alıntı:
hükümet nabız yokluyor. hükümet %3 ister memursen %8 ister orta yol bulunur %5 de anlaşılır memursende bunu bir başarı gibi millete sunar

hükümet %3 verir sendika allah bereket versin der. başka da bişey diyemez daha doğrusu bişey demek düşmez onlara. kraldan çok kralcı oldukları için...

helal olsun hükümet sendika el ele vur memurun g....ne bu imzayı kabul eden sendikacılara selam eder onları öperimmmm

ben bu ülkenin yarısının seçtiği şerefli milletvekillerimin aldığı zam kadar zam istiyorum.

tayinci42' Alıntı:
milliyet hürriyet vb gazetelerin haberlerine inanmıyorum.. inşallah haklıyımdır..
Hocam memlekette olanlardan umarım haberdarsınızdır. Birde kusura bakmayın, dalga filanda geçmiyor, cidden soruyorum. Bu bakış açısına nasıl sahip oluyorsunuz? Bende olmak istiyorum, herşey yolundaymış gibi görmek istiyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz?

barthez' Alıntı:
tayinci42' Alıntı:
Hocam memlekette olanlardan umarım haberdarsınızdır. Birde kusura bakmayın, dalga filanda geçmiyor, cidden soruyorum. Bu bakış açısına nasıl sahip oluyorsunuz? Bende olmak istiyorum, herşey yolundaymış gibi görmek istiyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz?

Cehalet mutluluktur diyorsun demek hocam?

Geri