Memura toplam 537 TL toplu zam parası verilecek

Kodla Büyü
onu her ay vermiyecekler bre saf kardaşlarım 6 ayın toplam zam farkını faiziyle vercekler bi kerelik o kadar edecek.

hipopotam' Alıntı:
onu her ay vermiyecekler bre saf kardaşlarım 6 ayın toplam zam farkını faiziyle vercekler bi kerelik o kadar edecek.

zaten konu bailığın da belirtilmiş "Memura toplam 537 TL toplu zam parası verilecek 06 Mar 2012, 11:58 "
sıkıntı yok :+1:

vaybe keşkem maaşta vermeseler toplu olarak devlet istediği zaman verse bu ne saçmalık kendilerine jet hızı ile bize tosbağa hızı ile adalet bu :D

arkadaşlar o miktarın içinde enflasyon farklarıda var. gerçekte ödeyecekleri maaş farkı 250-300 lirayı geçmez.yani anlayacağınız allayıp pullayıp yaptıkları zamdan fazla fark verdiklerini ima etmektedirler.... :verymad:

halka yansıması vay be 547tl zam aldınız daha ne istiyorsunuz şeklinde olur o.............

ya maaş 6 aylık %2,5 ise o da aylık yaklaşık 40-45 TL eder.Oda yalık yaklaşık 250 TL eder.
Gene sıkıyolar 530 TL
Ampülleri gevşedi gene :idea:

imkansız o kdar almamız.ayda 50 tl olsa ki en fazla 50 olcak.250 -300 tl yapar.nasıl 500 yapıyor

Yine o klasik yalan. Bayılıyorum buna. "1630 lira olan en düşük memur maaşı için 537 lira" imiş :) Demek ki biz devlet memuru değiliz zira benim maaş 1659-33(Dil Tazminatı) = 1626 TL :) Aile yardımını da koy, çocuk parasını da koy, şunu da bunu da suyundan da koy...Bi dünya para alıyor öğretmenler...Sevinelim bari ne güzel, para alacakmışız.

hızlıtürk' Alıntı:
kedidir o kedi :?
:+1:

Ne güzel işte okullarda para günleri yapılır ya hükümette sizinle oynadı bu oyunu işte daha ne istiyosunuz elinize mayısta toplu para geçecek :puhaha:

valla o kadar zam haberleri yapıldı ki
1.memura 3 lü zam
2.memura enflasyon zammı
3.Memura müjde
4.Memura toplu zam

ben almış kadar oldum :)

zaten verdikleri ay bir de vergi dilimine gireriz. Zam vermeseler de haberleri yapıldı o kadar bence şu anda bizim vergi diliminde olmamız lazım.

Geçen bir arkadaşımızın dediği gibi 24 Kasıma kadar bekletirlerse 1 maaş ikramiye birikmiş olacak.
Vermedikleri daha iyi parayı şimdi alıp harcayacağımıza bizim yerimize biriktirip değerlendirip faiziyle verecekler. :puhaha: :puhaha:

peki arkadaşlar ocaktan bu yana ki ek derslerimiz ne olacak. Ek dersdeki zammı da geriye dönük alabilecekmiyiz?

zeres' Alıntı:
peki arkadaşlar ocaktan bu yana ki ek derslerimiz ne olacak. Ek dersdeki zammı da geriye dönük alabilecekmiyiz?

Tabii ki alırız hocam.Zamları verdikten 6-7 ay sonra da onları verirler.

ben daha fazla bekliyordum.
bir gecede kendilerine %100 e yakın zam yaptılarsa 5,5 ayda bize ooooooo :scared: hesaplayamadım :P

medyada nedense hep bu haberler çıkar sonra kendi ailemize bile bir şey alamadığımızı anlatamayız. geçen sene şura kararında öğretmenler gününde bir maaş ikramiye diye bir şey çıktı tüm gazetelerde falan da yayınlandı. sonra o parayı almadığımızı babama bile anlatamadım :( keşke verselerde reklamını yapsalar...

excalibur27' Alıntı:
medyada nedense hep bu haberler çıkar sonra kendi ailemize bile bir şey alamadığımızı anlatamayız. geçen sene şura kararında öğretmenler gününde bir maaş ikramiye diye bir şey çıktı tüm gazetelerde falan da yayınlandı. sonra o parayı almadığımızı babama bile anlatamadım :( keşke verselerde reklamını yapsalar...

Valla süpermiş

Geri