MEMURDAN İSTEDİKLERİ NEDİR HAKİKATEN!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yuca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

yuca

Seçkin Üye
Seçkin Üye
http://www.memurlar.biz/haber/memura-ge ... 78350.html

öğrenci için 1500 tl verecek parası olan maliye memur söz konusu olunca %2-3 zikrediliyor. maliyeden memura 5 milyon kaynak ayrıldı yani verilecek zam zaten belli demeye getirdi. her ne hikmetse bir anda ortaya çıkan MEB projelerine nerden bulunuyorsa kaynak bulunuveriyor.

amaç belli eğitimi de sağlık gibi özelleştirmek ve memur sayısını düşüşerek devlet giderlerini azaltmak, kendilerine daha fazla pay alabilmek

haberde diyor ya 600 tl kira diye vay arkadaş üstüne bide 8 ay 500 tl (kömür) ortak gideri koy :(

tabi bu birazda doguda gecerli

Memursen'in isteği eşi yardımının artırılması olur başka ne olacak.Eşleri çalışan insanların ne kabahati varsa anlamış değilim.Nalıncı keseri gibi hep kendi taraflarına yontuyorlar.

yuca' Alıntı:
http://www.memurlar.biz/haber/memura-gelince-para-yok-ama-278350.html

öğrenci için 1500 tl verecek parası olan maliye memur söz konusu olunca %2-3 zikrediliyor. maliyeden memura 5 milyon kaynak ayrıldı yani verilecek zam zaten belli demeye getirdi. her ne hikmetse bir anda ortaya çıkan MEB projelerine nerden bulunuyorsa kaynak bulunuveriyor.
niye acaba hocam bunu düşünmek lazım
türkiye yüzde 8,5 büyümüş sizi bilmem ama ben büyümedim peki büyüyen ne o zaman
projelerle türkiye talan ediliyor şu anda yandaşlara para akıtılıyor siz fatih projesinin ne olduğunu zannediyorsunuz ki araştırın altında ne rantlar var üztelik bunları sözde müslümanlar yapıyo
oy vermeye ve hırsızlığa talana gözyummaya devam edin
bütün double yollar şunlar bunların altında bu talan var memura bu pastadan vermez pay vereceğini zannetmiyorum
ha diyeceksiniz diğerleri yemiyormuydu onlar hem yiyor hemde bişe yapmıyorlardı bunlar en azından yapmış gibi görünüyotlar accık olsada allahtan korkuyorlar tabi ama yine de çalıyorlar

benim anlamadığım bunlar kafalarına göre memur çalışmıyor onlara para yok diyor.
Kardeşim çözüm kolay memura eğitim ver,destek ver çalıştır sonunda geri dönüt bekle gelmezse at işten bu iş bu kadar basit.
Ama siz hem çalışma fırsatı vermiyorsunuz hemde memurun çalışmadığından yakınıyorsunuz. Şimdi sen ver öğretmene adam akıllı maaş,eğitim ver,sonra deki 8-5 çalışacaksın senin amacın elindeki öğrencileri maksimum kalitede yükseltmek ama ben seni denetleyecem bakacam bu işi beceremiyor yada sallamıyorsan yolu veririm desin.
O zaman bak bakalım iki taraflıda işler nasıl değişiyor.

Allah din kitap diyerek malı götürüyorlar azcık aklı ve mantığı olan anlar bunu...

Abi adam dalgasını bile geçiyor, "Boru değil bu, %50". Ben de %50 varken ne memuru, ne askeri, ne Suriyesi ; ezer geçerim diyor.İyi bişiler yapıyorum ki desteği alıyorum diyor. Gerisi hikaye. Kendi halkına kabadayalıkta üstlerine yok. İnşallah bir de Suriyeyi de işgal ettik mi...Allahım görür gibiyim, yine 3 kıtadayız!!!!

nikfurie' Alıntı:
Abi adam dalgasını bile geçiyor, "Boru değil bu, %50". Ben de %50 varken ne memuru, ne askeri, ne Suriyesi ; ezer geçerim diyor.İyi bişiler yapıyorum ki desteği alıyorum diyor. Gerisi hikaye. Kendi halkına kabadayalıkta üstlerine yok. İnşallah bir de Suriyeyi de işgal ettik mi...Allahım görür gibiyim, yine 3 kıtadayız!!!!
hocam bunlar küçük piyonlar aynı saddama yaptıkları gibi bunlarıda kullanıp atacaklar

Geri