Memursen Federasyon başkanlarından 8 federasyon başkanı toplu sözleşmeyi imzalamam dese bile , heyet başkanı Ahmet Gündoğdu isterse toplu sözleşmeleri imzalayabilecek.
Hatta %50 zam, + 1500 seyyanen+ ek ödeme+emekli %50 zam alır...O anda rüyadan uyanırız. :mrgreen:blackrose' Alıntı:ahmet gündogdu %11 + 500 seyyanen + ek ödemeler alır diyorum başkada bir şey demiyorum.
Güzel espriblackrose' Alıntı:ahmet gündogdu %11 + 500 seyyanen + ek ödemeler alır diyorum başkada bir şey demiyorum.
Bunun 1/3 ü verseler iyi. Öğretmenler haricindeki memurların çoğu eşit işe eşit ücret uygulaması ile hükümetin her yılbaşında verdiğinden daha yüksek miktarda zam aldılar. Şimdi yapılacak orana itiraz etmeyeceklerdir.blackrose' Alıntı:ahmet gündogdu %11 + 500 seyyanen + ek ödemeler alır diyorum başkada bir şey demiyorum.
..blackrose' Alıntı:ahmet gündogdu %11 + 500 seyyanen + ek ödemeler alır diyorum başkada bir şey demiyorum.
inanakyol' Alıntı:Güzel espriblackrose' Alıntı:ahmet gündogdu %11 + 500 seyyanen + ek ödemeler alır diyorum başkada bir şey demiyorum.
Hiç umudum yok.Dün maliye bakanının yaptığı açıklamalar zaten toplu sözleşme masasına önhazırlık.fahrican' Alıntı:Bunun 1/3 ü verseler iyi. Öğretmenler haricindeki memurların çoğu eşit işe eşit ücret uygulaması ile hükümetin her yılbaşında verdiğinden daha yüksek miktarda zam aldılar. Şimdi yapılacak orana itiraz etmeyeceklerdir.blackrose' Alıntı:ahmet gündogdu %11 + 500 seyyanen + ek ödemeler alır diyorum başkada bir şey demiyorum.
Ahmet Gündoğdu hangi oranı kabul edecek izleyip görelim. Gelecek dönemde çok rahat milletvekili de seçilebilir.
swanp' Alıntı:yılın esprisi
inanakyol' Alıntı:Güzel espriblackrose' Alıntı:ahmet gündogdu %11 + 500 seyyanen + ek ödemeler alır diyorum başkada bir şey demiyorum.
eskisehir' Alıntı:swanp' Alıntı:yılın esprisi
E o zaman niye toplanacaksınız ki.Memurlar.biz'in haberine göre, Ahmet Gündoğdu dışında masada oturan diğer 14 federasyon temsilcisinin , Ahmet Gündoğdu'nun atmış olduğu toplu sözleşmeye şerh koyma hakkı bile bulunmuyor.
Kaynak : http://www.internethaber.com/memurun-tu ... z1qO59O4mO