Memurların kaderi onun elinde!

Kodla Büyü
Memursen Federasyon başkanlarından 8 federasyon başkanı toplu sözleşmeyi imzalamam dese bile , heyet başkanı Ahmet Gündoğdu isterse toplu sözleşmeleri imzalayabilecek.

İşimiz yaş o zaman...

ahmet gündogdu %11 + 500 seyyanen + ek ödemeler alır diyorum başkada bir şey demiyorum.

blackrose' Alıntı:
ahmet gündogdu %11 + 500 seyyanen + ek ödemeler alır diyorum başkada bir şey demiyorum.
Hatta %50 zam, + 1500 seyyanen+ ek ödeme+emekli %50 zam alır...O anda rüyadan uyanırız. :mrgreen:

%2,3 gibi komik, 25-50 gibi salakça zamlar, %6-7 gibi büyük, 150-200 gibi şahane zam halinde gösterilir.

blackrose' Alıntı:
Bunun 1/3 ü verseler iyi. Öğretmenler haricindeki memurların çoğu eşit işe eşit ücret uygulaması ile hükümetin her yılbaşında verdiğinden daha yüksek miktarda zam aldılar. Şimdi yapılacak orana itiraz etmeyeceklerdir.
Ahmet Gündoğdu hangi oranı kabul edecek izleyip görelim. Gelecek dönemde çok rahat milletvekili de seçilebilir.

Ama hani çalışanlara böyük böyük haklar verilmişti referandumda... Bi yanlışlık var ama nerde :?

fahrican' Alıntı:
blackrose' Alıntı:
Bunun 1/3 ü verseler iyi. Öğretmenler haricindeki memurların çoğu eşit işe eşit ücret uygulaması ile hükümetin her yılbaşında verdiğinden daha yüksek miktarda zam aldılar. Şimdi yapılacak orana itiraz etmeyeceklerdir.
Ahmet Gündoğdu hangi oranı kabul edecek izleyip görelim. Gelecek dönemde çok rahat milletvekili de seçilebilir.
Hiç umudum yok.Dün maliye bakanının yaptığı açıklamalar zaten toplu sözleşme masasına önhazırlık.
Ayrıca öğretmenlere laf yok.Yetkili sendikayı öğretmen çoğunluğu seçti ve belirledi.Alan razı veren razı.Yetkiyi üye olanlar belirledi ve zam oranı için diyeceğim tek söz var.
Perşembenin gelişi, Çarşambadan bellidir.

Ekli dosyalar

• suleyman_demirel.jpg
    suleyman_demirel.jpg
    41.3 KB · Görüntüleme: 504
Geri