Memurlar.Net:BT Rehber Öğretmenliği başvuruları başladı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ppll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ppll

Seçkin Üye
Seçkin Üye
http://www.memurlar.net/haber/291242/
Yarın Gazetelere Kapak haberde oluruz heralde bu gidişle :) BB.NET tarihi rekorunu kırdı bugün 2443 online kullanıcı......

Ama anlayamadığım konu bulunduum ilde formatör olarka görevlendirildik ne olcaz şimdi biz adını değiştircekler

Yanılmıyorsam bunların iptal edilip tekrar başvuruların alınacağı söylendi.

Bir ajans muhabiri haber yaparsa yarın bütün gazete ve hatta tv'lerde oluruz artık.

başımızdakiler bide şu norm olayını çözseler 7 yıllığım anasını satayım 14 dene görevlendirme kaydım var mebbisde, türkiyede ki hangi öğretmen mesleğe başlar başlamaz görevlendirme ile işe başlıyor ya....

arkadaşlar başvurular ne zaman başlayıp ne zaman bitecek? yani başvuru tarihleri diye bir şey görmedim ben.

bu başvuru nasıl olur acaba?Biz de bir öğretmen dersini tamamlayamadığından bilgisayar bilmese de formatörlük verildi belgesi filan yok.Eğer bu ciddi birşeyse başvurayım ek ders istemez.

Arkadaşlar başvurular eskisi gibi olacak. Yazılar illere yeni gelmeye başladı, eskisi her il kafasına göre yapacak başvuruları..

easytr' Alıntı:
hani hep bt rehber öğretmeni dedik durduk, bazı arkadaşlar dediler; hocam o kavramı biz forumda uydurduk öyle bişey yok dediler ya ona gülüyorum. eğer gerçekten forumda uydurulduysa bence bakanlık bu forumu takip ediyor. yada yazdığımız taleplerdeki bu ifade dikkatlerini çekti
Hocam evet bu kavram ilk bu forumda dile getirildi.

oguz-han' Alıntı:
yahu arkadaşlar başvuru tarihleri ne zaman?
Yakın bir tarihte ilçelerin e-post kutularına düşer bu yazı ile ilgi açıklama durmak yok görevlendirmeye devam ....

Bakanlık görevlendirme de tarihi rekorunu bizim ile kıracak tarihe geçicez, kitaplarda bir zaman bt öğretmenleri vardı diye küçük çocuklara masal diye anlatılcak bu halimiz, minikler bizim bu yaşadıklarımızdan ders alacak geleceğe ışık tutacağız....

kelebeketkisi' Alıntı:
easytr' Alıntı:
hani hep bt rehber öğretmeni dedik durduk, bazı arkadaşlar dediler; hocam o kavramı biz forumda uydurduk öyle bişey yok dediler ya ona gülüyorum. eğer gerçekten forumda uydurulduysa bence bakanlık bu forumu takip ediyor. yada yazdığımız taleplerdeki bu ifade dikkatlerini çekti
Hocam evet bu kavram ilk bu forumda dile getirildi.

Hayır hocam, ilk olarak Eğitek dile getirdi, kimse burada kafasından uydurmadı. Yaklaşık 2 sene önce Eğitekin yaptığı bir ankette BT rehber öğretmenliği ifadesi vardı.

Geri