MEMURLAR.NET 'DEYİZ..

Kodla Büyü
Haberin okunma sayısını 200 küsur bin yapan arkadaşın yöntemini öğrenmek isterdim :)

Evet dün yazdık, bugün memurlar.net haber yaptı.

Bilişim Teknolojileri öğretmenleri normu Maliye Bakanlığı ve Devlet Personel Başkanlığının görüşü alınarak

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI tarafından yapılır.

Yani yeni bir düzenleme şart, seçmeli ders saatleri ile bu KARGAŞA devam edemez.

Bilişim Teknolojileri hariç , Müdür, Md Baş Yard. , Müd Yard. Rehber Öğretmen vs.
Norm kadrosunun nasıl belirleneceği açık ve net yönetmelikte. Herhangi bir kargaşaya mahal yok.

Bilişim Teknolojileri ise seçmeli bir ders ile norm belirlenmesi her yıl ayrı bir sıkıntı okul yönetimi için.
Oysa görev Milli Eğitim Bakanlığında. Yapılacak iş çok basit, Bilişim sınıfı olan okullara norm hakkı verecek.

"Öncelikle haber için teşekkürler Memurlar.net. MEB bizleri en azından ben göreve başladığımdan yani 2.5 yıldır oyalıyor. "Çalışma yapıyoruz, çalışmalar devam ediyor" deniliyor ama 4+4+4 ile gördük hiçbir çalışma yokmuş. Dersimiz seçmeli olduğu sürece okul idaresine bağlıyız. Her yıl birçok arkadaşımız zorla yer değiştirmeye tabi tutuluyoruz. Yönetmelikteki madde hiçbirşey ifade etmiyor. Yani "bakanlıkça belirlenir" demesinin bir anlamı yok. Zaten tüm kadrolar bakanlıkça belirleniyor. Bu madde tamamen aldatmaca. Norm olayına kesin bir çözüm bekliyoruz. Şu an ne il içi ne de il dışı tayin isteyebiliyoruz. Hemen hiçbir kurumda yer yok. Çünkü okul idarelerine bağlı bir ders. Seçerse oradasınız, yok seçilmezse orda olsanız bile istemeden sizi uzak bir köy okuluna atayabiliyorlar... MEB'e hakkımızı helal etmiyoruz, "sözde" çalışmalarını da bir aldatmaca olduğu için kınıyorum."

Yazdım bakalım..

ayazoglu' Alıntı:
Bilişim Teknolojileri hariç , Müdür, Md Baş Yard. , Müd Yard. Rehber Öğretmen vs.
Norm kadrosunun nasıl belirleneceği açık ve net yönetmelikte. Herhangi bir kargaşaya mahal yok.

Bilişim Teknolojileri ise seçmeli bir ders ile norm belirlenmesi her yıl ayrı bir sıkıntı okul yönetimi için.
Oysa görev Milli Eğitim Bakanlığında. Yapılacak iş çok basit, Bilişim sınıfı olan okullara norm hakkı verecek.

Ah bir verse şu normu.

yıllardır bursaya gitme planlarım var açık çok diye rahattım geçen yıl onlarca okul vardı hatırladığım. bu yıl gitmeye karar verdim ama bursa kapalı bu soru onergesini il dışından once verseydi keske.

kazuo' Alıntı:
Haberin okunma sayısını 200 küsur bin yapan arkadaşın yöntemini öğrenmek isterdim :)
Basılı tutulan F5 :)
1 dakikada 1000 den fazla artıyor

Yorumlamaya ve farklı IP lerden F5 e devam.

Şu an 300 bin i geçmiş. Hep birlikte F5 lersek önce 500 bini sonra da 1 milyonu çok rahat geçeriz.

fahrican' Alıntı:
kazuo' Alıntı:
Basılı tutulan F5 :)
1 dakikada 1000 den fazla artıyor

Yorumlamaya ve farklı IP lerden F5 e devam.

Şu an 300 bin i geçmiş. Hep birlikte F5 lersek önce 500 bini sonra da 1 milyonu çok rahat geçeriz.
Sadece F5'le iki yüz bin zor hocam. İşin sırrı F5'se BT öğretmenlerinin organize olması filan gerekir ki, bunun da ne kadar güç olduğunu biliyoruz :)

Geri