memurlar.net manşeti: meb'den 749 gündür ses yok

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ido1907
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
5. ve 6. sınıflarda 2 saat zorunlu yapsalar büyük bir sıkıntı ortadan kalkacak...

" 1-5 arası Bilgi Teknolojisi (BT) sınıfı olan okula 1,

5-10 arası 2,

10-15 arası 3 Bilişim Teknolojileri öğretmeni norm kadrosu verilir. "

Bt sınıf sayısına göre değil öğrenci sayısına göre olmalı...

Örneğin 200 öğrencisi 10 dersliği bir bt sınıfı olan okul ile 1600 öğrencisi 24 dersliği ve bir bt sınıfı olan okulların bt sınıf sayısı aynı olmasına karşı iş yükü aynı değil.

Yeter artık bıktık bir çözüme kavuşturulsun müdürüm geçen dönem Anadolu liseleri sınavı atamalarında gitmek istediğimi söyledim hakan sana kaç saat ders gösterelim diyor.. Bunedir ya.. Kadroyla geldim okuluma 2010 yılında bi geldim ders nedeniyle Norm fazlası olduk gittik.. Çözülsün artık :verymad:

Arkadaşlar güzel bir yazı hazırlanmış. Yorumlarla ve gösterilme sıklığı ile haberi popüler tutalım.

Fatih Projesinin yürüdüğü her okula 1 norm en güzel çözüm olur bence..Okulun öğrenci sayısı oranıyla da zamanla rehber öğretmen gibi 2-3 şeklinde arttırılmalı..
Derslerin zorunlu olacağı yok,zorunlu olsa da Bt sınıflarını yenileme ihitmalleri olduğunu düşünmüyorum.
o yüzden ben ders falan istemiyorum artık 1 norm verilsin doğru düzgün çalışma koşulları,başka da birşey istemiyorum
Lütfen hepimiz yorum yazalım

madem bizim dersler seçmeli bari fatih projesi olan okula 1 norm ver. Mesela benim okulum da 10 akıllı tahta var ama bazı okullarda 40-50 tane akıllı tahta var. Görevli arkadaşımız 2-3 gün görevlendirme ile bu kadar bilgisayara nasıl baksın. Tam kadro ver hem devlet kurtulsun hem biz kurtulalım bu stresten.

angel_33' Alıntı:
Fatih Projesinin yürüdüğü her okula 1 norm en güzel çözüm olur bence..Okulun öğrenci sayısı oranıyla da zamanla rehber öğretmen gibi 2-3 şeklinde arttırılmalı..
Derslerin zorunlu olacağı yok,zorunlu olsa da Bt sınıflarını yenileme ihitmalleri olduğunu düşünmüyorum.
o yüzden ben ders falan istemiyorum artık 1 norm verilsin doğru düzgün çalışma koşulları,başka da birşey istemiyorum

Fatih projesi kaç okulda var?

wertyu6' Alıntı:
angel_33' Alıntı:

Fatih projesi kaç okulda var?
Tüm liselerde var şuan.. önümüzdeki sene de ortaokullar sonraki yıl ilkokul ve anasınıfları

Bence norm belirleme işlemi okuldaki öğrenci sayısına göre yapılmalı örneğin 700 öğrenci 1 bt öğretmeni 1500 öğrenci 2 bt öğretmeni gibi, bunun benzerini normal rehber öğretmenlerde yapıyolar zaten

Geri