Arkadaşlar memeurlar.net biliyosunuz ki bi çok memurun özellikle öğretmenlerin hele hele de bilişim öğretmenlerinin çok sık ziyaret ettiği bir site. Bugün yayınlanan "Ücretli fırsatçılık ve eğitim sorunları" konulu yazıda da durumumuza az da olsa değinilmiş. Yazının ortalarında şu ifadeler geçiyor Ders çizelgelerini değiştirdik kitaplar eski listelere göre geldi muhatap da suçlu da bulamadık. İlköğretim ve Ortaöğretim ders çizelgeleri değişti bilişim, bilişim diyerek milyarlarca dolar yatırdığımız ve okullara kurduğumuz bilgisayar laboratuarlarını sahipsiz, onbinlerce bilgisayar öğretmenini ise Ders’siz bıraktık. Yakında bilgisayar çöplüğüne dönersek hiç şaşmamak lazım.
Acaba diyorum Cebit projesini memurlar nette ilk sayfadan yayınlatabilirmiyiz? Sizce de yararlı olmaz mı? Eminim ki hala bu projeden haberi olmayan arkadaşlarımız vardır. Üstelik sadece branşdaşımız olmak zorunda değil, bütün öğretmen arkadaşlarımız bize destek verebilir. Ne dersiniz?
Acaba diyorum Cebit projesini memurlar nette ilk sayfadan yayınlatabilirmiyiz? Sizce de yararlı olmaz mı? Eminim ki hala bu projeden haberi olmayan arkadaşlarımız vardır. Üstelik sadece branşdaşımız olmak zorunda değil, bütün öğretmen arkadaşlarımız bize destek verebilir. Ne dersiniz?