Memurlar.Net'e görevlendirmeler konusunda mesaj gönderdim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ppll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ppll

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Memurlar.Net'e görevlendirmeler konusunda mesaj gönderdim, belki bu görevlendirmeler konusunda netlik kazanmasında yardımcı olurlar bir umut :):)

Memurlar.Net Ekibine Merhabalar;

Ben direk talebimi açık bir şekilde izah etmeye çalışacağım. Ordu ilinde çalışmakta olan Bilişim Teknolojileri Öğretmniyim malumunuz dersimiz seçmeli ders statüsüne alındığında beri norm ve ders saatleri konusunda ciddi noktalara varan sorunlar yaşamaktayız. Bu durumu bir nebzede olsa giderecek olan görevlendirmelerimiz bakanlığın yayınlamış olduğu genelgeye istinaden bazı iller tarafından yapılırken bazı iller tarafından iptal edilmetekdir. Sizin aracılığınız ile Milli Eğitim Bakanlığına bu durumun bir netlik kazanmasında konusunda yardımlarınızı talep etmekteyiz. bilgisayarbilisim.net web sitemizde 15.000 varan BT öğretmenin ortak sorunu haline gelen bir durumu en azından görevlendirmelerin gerçekleşip/gerçekleşmeyeceği konusunda bakanlığın bu konuda bir cevap beklemekteyiz.

Bakanlığımızın bulunduğu Ankara İlinde görevlendirmeler gerçekleşirken Bursa ilinde görevlendirmelerin iptal edildiği bilgisive buna benzer 81 vilayatten aldığımız haberler gerçekten çok kafa karıştırmaktadır. En azından bu görevlendirmeler gerçekleşecektir veya gerçekleşmeyecektir diye ne t bir cevabı bakanlıktan almış olmamız bizim de ileriki zamanlardaki durumumuza görmeye ışık tutacaktır.

İlgi ve alakanızdan ötürü teşekkür eder, İyi çalışmalar dilerim.

Geri