Memurlara extra zam-Öğretmene Rotasyon-Hani3600???

Kodla Büyü

gringo

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Bu hafta ki gündemde
Öğretmene verilmesi gereken 3600 ek gösterge yoktu
Yetkili sendikamızın sesi yoktu.
Öğretmenlere doğunun yolları her 10 yılda bir rotasyon vardı
Yetkili sendikamızın sesi yoktu.
Sağlık personeline ek zammın eylülden önce verileceği açıklandı
Bizlere ise yerdeğişikliği
Hakim Savcı Zabıt katibi mübaşir ve İnfaz memurlarına Adli yıl başlangıcında zam yapılcak,
Dün açıklandı, Yazdı gazeteler
Kayahan ın şarkısı gibi,,Sana sevdanın yolları, Bana kurşunlar.
Peki ya bizlere bu refah ve gelişmişlikten ne düştüğünü Yetkili sendikamız neden sormadı? Madem sıkıntılıydı edğitim sistemimiz?
Hani geleceğimiz eğitime ve sisitemin mutfağındaki çalışanların verimine bağlıydı?
Yetki verilen, Yetkiili sendika, Etkisini neden gösterip, 3600 İsteğimizi vurgulamadı?

Emekli olmak isteyen öğretmenleri teşvik etmezmiydi bu durum
kadro bekleyenl gençlere boşluk açılmazmıydı?
Ya doğuda bekleyenlere boşluk olmazmıydı?
Hani nerede 3600 ekgösterge?
Nerede Yetkili Sendika?
:verymad: NEREDE?

dur hele şimdi polisleri içeri alıyoruz, önce kendimizi güvene almamız lazım :D

karinca_52' Alıntı:
uyuyor hişşttttt rahatsız etmeyin......
Ne uyuması ya, Hepsi uyanmış arkadaşların..Hepside cennet pardon bbnet oto pazarında
Bunlar 3600 devir istemiyorlarsa, Yetki verdikleri de uyur elbette.Kuzuların sessizliği filmi gibi.

3600 EK GÖSTERGE ÇÖZÜMDÜR:::ARKADAŞLAR LÜTFEN DESTEK VERİN

ogretmenlerin-en-onemli-problemi--3600-ek-gosterge-.jpg

Emekli olmak isteyen öğretmenleri teşvik eder
kadro bekleyen gençlere kadro açılır
Doğuda bekleyenlere boş okul sayısı açılır
3600 EK GÖSTERGE HERŞEYİN KİLİT NOKTASIDIR.
YETKİLİ SENDİKA, BUNU GÜNDEME GETİR.

sizler memur senin amacını hala anlamamışsınız arkadaşlar. Bunları bu hala hükümet getirdi. Karşılıklı olarak paslaşıyorlar. Bir il müdürü neden personelini eğitim bir sen'e üye yapmaya çalışır? Bu soruda herşey gizli.

sendikacılardan birisi süper bir takım elbiseyi çekmiş elindeki bez de takım elbisesine dokunup tozlanmasın diye dikkatle tutuyor bezin üstünde filistine destek yazıyor.
yanından geçiyorum ne oldu birader 3600 ek gösterge dedim:
-sen üye misin dedi?
-tamam birader mesele anlaşıldı

E yani, hayırlı uğurlu olur umarım arkadaşım.tabiki öğretmenin çalışanına emeklisine en az 350 tl katkısı olacağını da ben ekleyeyim.
Hayırlı kandiller dileği ile.

bunların zamanında bizim lehimize ne iyi gitti ki? Rotasyon ile emekliliği gelmiş öğretmenin 3600 ek gösterge olmadan da, başka bir teşviğe gerek kalmadan nasıl emekli edileceğini gösterecekler.

bunların zamanında bizim lehimize ne iyi gitti ki? Rotasyon ile emekliliği gelmiş öğretmenin 3600 ek gösterge olmadan da, başka bir teşviğe gerek kalmadan nasıl emekli edileceğini gösterecekler.

+1

+1
Tepedekilerin gönlü olsun da, memurlara ne olursa olsun mantığıyla çalışan, konu memurların haklarını korumak olunca ses bile çıkarmayan, yetkili olduğu iş kolunda en iyi yaptığı vazifenin birilerini torpille bir koltuğa oturtmak olan bir sendikadan daha ne beklenebilir ki!!!

maslan123' Alıntı:
arkadaşlar bu maaş farkları neden hala yapılmadı
Zam fazla yansımadı maaşa 12 tl(vergi diliminden)
Ama sanırım 75 tl nın farkı olan, yaklaşık 37.5 tl ( :roll: Olması gerekir) kastediyorsunuz?

Sene sonu enflasyonu %7-%8 arası olacak...Kıss Kıss gülüyor bakanımız...
Rotasyondu, göstergeydi şuydu buydu derken, tatilden anca döndü yetkili! sendika başkanı...

Geri