Merak Ediyorum Artık Neden Puan Paylaşmıyorsunuz?

Kodla Büyü

hayat86

Seçkin Üye
Seçkin Üye
2011 yılında Antalyaya gelirken tum tercihlerimi burada yazan paylaşılan puanlara göre yapmıştım ve ilk tercihime atandım. O dönemde açılan yerlere ve burda yazılan puanlara baktım herkes Allah razı olsun gerçekçi paylaşımlar yapmıstı. Ancak su an görüyorum ki kimse puanını o dönemdeki gibi düsürtçe yazmıyor , tercihlerini saklıyor ...Kimse kimsenin nasibine engel olamaz arkadaslar bu forumda paylaşmak biribirimize yardımcı olmak için varız ...Bu tavırlara hiç anlam veremiyorum biz açıkça puan ve tericih yeri yazarken eski ilgi alaka ve samimiyet olmaması bence çok kırıcı....

Maalesef.
Ayrıca artık o kadar az yer açılıyor ki tercih sayılarının da artmasıyla bu paylaşım çok anlamlı olmuyor. Siz dilediğiniz şekilde tüm açılan yerleri sıralayabiliyorsunuz.

Hocam haklısınız ama tercih yapacak yer yok ailem eşim dostum herkes İzmirde ama izmir açılmamıs yazamıyorum. Dolayısıyla puan 500 olsada anlamsız

Porklu denen varlığı hatırlayanlar vardır....

Hala kulaklarını çınlatıyorum, hala...

pkk lı 14bin öğretmen nereye atanacak ? sen iyi yerlere atanırsan...

hocam sen puan sor ben de idam edilsin o pkk lılar deyip durayım hangi puanla nereyi seçeyim cizre var hakkari var gidecekmisin ben daha zorunlu görev süresini bitiremedim ki

06Davut' Alıntı:
pkk lı 14bin öğretmen nereye atanacak ? sen iyi yerlere atanırsan...

hocam sen puan sor ben de idam edilsin o pkk lılar deyip durayım hangi puanla nereyi seçeyim cizre var hakkari var gidecekmisin ben daha zorunlu görev süresini bitiremedim ki

ben 2007-2011 yılları arasında diyarbakırda zorunlu hizmetimi yaptım darısı sizin basınıza...

Hocam kimse yerinden kımıldayamıyor ki. Açılan okulları hepimiz görüyoruz. Hiçbiri yazılacak gibi değil. Tercih yapan sayısı çok az. Onlar da mecburiyetten yapıyordur. 144 puanım var ve Hatay-İskenderun düşünüyorum. Ancak ne İskenderun var, ne Dörtyol, ne Belen, ne de 1-2-3. hizmet bölgesinden bir okul. Tayin düşünenlerin suskunluğu bu yüzden. Başka işler karıştıran varsa bilmiyorum.

Geri