Merak ettim, acaba umutlansak mi?

Kodla Büyü

uyurgezer

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Akşam bloombergteki progamı netten izliyorumda şimdi, akılma geliverdi. Yaklaşık son bir aydır, hummalı bir çalışma var. Dernek Başkanı Burcu Hanımın Ali Çağatayla yaptığı program, çeşitli haber sitelerine konu olmamız, tiwitter etkinlikleri ve en sonda bu aksamki milletvekilinin açıklamaları... İki yıldır bt öğretmenliği yapmaya çabalıyorum. Ama yaşadığımız sıkıntılar daha öncesinden başlıyor. Acaba daha önceki yıllarda da sorunlarımızla ilgili böyle hummalı çalışmalar yapıldı mı?

hummalı yalanlar çok oldu ama çalışmalar hiç olmadı merak etme bişey olmayacak..

bende bilemedim, ama öyle bir hava estiriliyorki bazen, insan ister istemez kapılır gibi oluyor,demek ki tüm bunlarda sabun köpüğü gibi sönüp gidecek :wink:

daha önce herkes bizbize şikayet ediyordu.

şimdi başkalarına dertlerimizi kapsamlı şekilde anlatmaya, çalışmalara katılmaya, herkesi bilgilendirecek materyaller hazırlamaya, görüşmeler yapmaya giderek artan bir ekip koşturuyor. bu sayede bize gerek kalmayacak diyen kişi sayısı hızla azalmaya başlıyor.

40 kişiyle yapılanları düşünürseniz (http://www.bte.org.tr/belge/2012_faaliyet_raporu.pdf) şimdi dernek üye olarak 200'e yaklaştı ama 33 üniversitede öğrenci temsilcisi var, 7000 kişi ile iletişimde. her şey neden yapmadım dememek için ...

yadigartbaykal' Alıntı:
bir hocamızın arkadaşının teyzenin baldızının kocasının bacanağı milli eğitim bakanlığında çaycı olarak çalışıyormuş.
Maalesef bizimle ilgili bir çalışmaları yokmuş. :lol:
:puhaha: benim de benim de ve inanır mısın hocam o da aynını dedi :P

konunun duyulması için güzel oldu belki bundan sonra bir çalışma yapılır ama buda zor gibi gözüküyor en azından ders için zor. bakanın kendisi dedi derse gerek yok diye. ama belki kadro sorunu çözülebilir. d

esenordelarthe' Alıntı:
daha önce herkes bizbize şikayet ediyordu.

şimdi başkalarına dertlerimizi kapsamlı şekilde anlatmaya, çalışmalara katılmaya, herkesi bilgilendirecek materyaller hazırlamaya, görüşmeler yapmaya giderek artan bir ekip koşturuyor. bu sayede bize gerek kalmayacak diyen kişi sayısı hızla azalmaya başlıyor.

40 kişiyle yapılanları düşünürseniz (http://www.bte.org.tr/belge/2012_faaliyet_raporu.pdf) şimdi dernek üye olarak 200'e yaklaştı ama 33 üniversitede öğrenci temsilcisi var, 7000 kişi ile iletişimde. her şey neden yapmadım dememek için ...
derneği çalışmaları için ayrıca kutlamak gerekir tabi ve inşallah bu çalışmalar iyi bir şekilde sonuçlanır

yadigartbaykal' Alıntı:
bir hocamızın arkadaşının teyzenin baldızının kocasının bacanağı milli eğitim bakanlığında çaycı olarak çalışıyormuş.
Maalesef bizimle ilgili bir çalışmaları yokmuş. :lol:

teyzesinin baldızı olmaz yanlız...olsa olsa görümcesi olur :)

Geri