Merhaba

Kodla Büyü

mahmutemre2211

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar ben şu an zorunlu hizmetimi yapıyorum. Tekrar zorunlu hizmet bölgesi olan Sivasın merkez köylerini yazacağım. Eşimde zorunlu hizmetini yapıyor, acaba ben oraları yazsam o eş durumundan merkeze zorunlu hizmet olmayan okullara gelebilir mi?

Teşekkürler...

Hocam bildiğim kadarıyla siz zorunlu hizmetinizi tamamlamışsanız gelebilir. Yani eşlerden biri tamamlamışsa; diğeri eş durumu özründen gelebiliyor. Sizin zorunlu hizmet dolmamışsa ve yine zorunlu hizmet bölgesine gitseniz de eşiniz zorunlu hizmet olmayan bölgeye gidemez. O da zorunlu hizmet bölgelerini seçebilir.

hocam siz iller arası yer değiştirme koşullarına göre zorunlu hizmet olan yere gidebilirsiniz eşiniz ise eş özrü şartlarına göre gideceği için zorunlu hizmet aranmaz merkez yazabilir tabi ki

hll_bilisim' Alıntı:
hocam siz iller arası yer değiştirme koşullarına göre zorunlu hizmet olan yere gidebilirsiniz eşiniz ise eş özrü şartlarına göre gideceği için zorunlu hizmet aranmaz merkez yazabilir tabi ki

:+1:

Sayın Hocam,

bakanlığın atama ve yer değiştirme birimleri ile iletişime geçmeniz sizin için daha sağlıklı ve ikna edici çözüm olacağını düşünüyorum
bulunduğunuz il temsilen bakanlıkta arayabileceğiniz numaralar var.

hakkınızda hayırlısı..

Geri