Merkezi Hizmetiçi Eğitimde Kursiyerler neye göre seçiliyorla

Kodla Büyü

sinanuzun

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bilen varsa cevaplasınn başvuru sırası önemlimidir siz modülde ilk başvuruyu yapmış olsanız bu avantaj mıdır veya kursiyer sayısının 120 kişi olacağı yerde 300. başvuru sahibi olmak dez avntaj mıdır ? illerin kursiyer kontenjanı var mıdır acaba ?

Başvuru sırası önemli değildir. Katılımcılar için belirlenmiş şartları sağlıyorsanız, kıdeminize göre seçilirsiniz. Kıdemi yüksek olanın önceliği vardır.

Sinan dostum tam bilgi edinmelik bir soru.
Bence sen bilgi edinmeye at bir mesaj. Bir haftaya bizimle paylaş bizde öğrenmiş olalım.

Hocam her ilin kontenjanı var. Ve kriterler genelde kursa katılacaklarda yazıyor. Kursun özelliğine göre kıdem yılı değişiyor. Bilgisayar kurslarına genelde daha genç öğretmenler tercih ediliyor. Diğer kurslarda kıdem yılı fazla olan alınıyor.
Ama Ankara'yı tanıyorsanız istediğiniz kursa katılmanız daha garanti :(

Sevgili Alpay Hocam; Forumda seni görmek çok güzel oluyor. Soru konusunda ben hizmetiçi modülünden sorular kısmından sordum ama 2 ay oldu ne arayan var ne soran. Cevap veren olmadı.

yakuphan hocam eğer kıdem yılı esas alınıyor olsaydı kurslarda hep yaşlılar olurdu. Ne yalan söyleyeyim En son Alpay hocamında katıldığı onu ve diğer dostlarımı tanıdığım web tabanlı eğitim içeriği geliştirme kursunda tek bir yaşlı veya kıdemli dostumuz yok gibiydi. Aslında ben merkezi hizmetiçi yazmıyordum ama geçen yıl resen alındığımız kursta bu kadar kaliteli insanı tanımak beni tekrar hizmetiçine yönlendirdi.

Sinan hocam Web Tabanlı İ.G kurslarının seçimi biraz farklı. Genelde resen alınır ve söz konusu olan bilişim oluncada genç katılımcılar tercih edilir. Şuana kadar katıldığım kursların tamamında kursiyerler resen seçilmiş arkadaşlardı. Hayırlısı olur inşallah sen yaz bakalım aynı tadı alabilecekmisin diğer kurslarda :P
Güzel bir kursiyer topluluğu idi. Elle seçsen ancak bukadar olurdu.

Esenkal dostum.

Sinan hocam başvuruyu ilk yapanla son yapan arasında bir fark yok. Katıldığınız web t.i.g. kursuna ben gidiyordum resen aslında ama yazdırmayınca size ve fatih hocaya kalmıştı.
Önceki mesajlarda arkadaşlar yazmışlar illere kontenjanlar veriliyor, sizin katıldığınız dönemde trabzon için en çok kontenjan ayrıldığı dönemdi.

Sevgili Selim bilgilendirme konusunda sanırım bir yanlışlık var. Web Tab. eğt. İçer Gelşt. kursunda sanırım siz van grubu idiniz. Fatma hocayla siz resen yazılmıştınız. Bizim katıldığımız Aksaray seminerine resen alınış sebebimiz farklıdır. En azından sınıfçı olarak benim alınma sebebim farklı idi bana enaksettirilen bilgi bu yönde oldu. Bu kursa katılımda sınıf öğrt yanında mutlaka bir bilgisayar öğrt olması gerektiği için böyle olmuş. Aslında bana sorulmadan resen alınışıma kızdığım bu kursun III.web tabanlı eğt içeriği geliştirme yarışmasına katılmam için sebeb oluşu güzeldi.

Alpay hocam dediğin gibi bu grubu bir daha yakalamak zor. Bu kadar adamı seçme yazsan yinede bir araya getiremezsin. Keşke Bir üçüncüsü olsa. Eski dostları görüp, anıları yad ederdik.

Torpili olan gider, bu kadar...

Kontenjan olsun olmasın, kıdemi olsun olmasın...

Ben daha gidemedim ona yanarım. Millet resen gidiyor, iki yerde birden kursu çıkıyor, biz de acaba çıkar mı diye başvurmaya devam ediyoruz... Geçen yıl olmadı bakalım bu yıl olacak mı?

BBNET
Geri