Merkezi Hizmetiçi Eğitime Katılacaklar şöyle seçiliyormuş

Kodla Büyü

sinanuzun

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Bakanlığa yazdığım bilgi edinme sorusunun cevabı geldi işte soru iste cevap

Soru : Merkezi Hizmetiçi Eğitimlere katılacak öğretmenler nasıl seçilmektedirler ? Seçimlerde kıdem önemli midir ? Başvurular kursa katılacak kişi sayısını geçmişse ve katılımcı kursa il başvuruyu yapmışsa bu başvuryu yapan başvurucu için avantaj sağlar mı ?

Cevap Metni : Faaliyetlere katılımcı seçim işlemi ilgili faaliyetin kriterlerine veya genel müdürlüklerin faaliyet bazlı seçim kriterlerine göre belirlenmektedir.

Fazla kursiyer olması durumunda kursun niteliğine kıdem, branş il vb unsurlara da dikkat edilerek seçim yapılabilmektedir.

İstediğiniz belgeler (varsa) Email'a eklenmiştir

Merkezi hizmetiçi eğitimlere her sene başvuruyorum. Yeni okulumda görevime geçen sene başladım. Geçen sene başvuru yaptığım hizmetiçi eğitimlerimin hiçbirini onaylamadılar.
Bu sene bir tane daha yaptım, bu sefer Mebbis Hizmetiçi Modülünden reddettiler. Gerekçe ise öğrenciler başıboş kalıyormuş. Sene başında hizmetiçi eğitim planını duyuru dosyasına koyuyorlar, bizde okuduğumuza dair imzalıyoruz. Fakat başvuru yapmaya geldimi, onaylamıyorlar, hemen reddediyorlar.

Must@f' Alıntı:
Merkezi hizmetiçi eğitimlere her sene başvuruyorum. Yeni okulumda görevime geçen sene başladım. Geçen sene başvuru yaptığım hizmetiçi eğitimlerimin hiçbirini onaylamadılar.
Bu sene bir tane daha yaptım, bu sefer Mebbis Hizmetiçi Modülünden reddettiler. Gerekçe ise öğrenciler başıboş kalıyormuş. Sene başında hizmetiçi eğitim planını duyuru dosyasına koyuyorlar, bizde okuduğumuza dair imzalıyoruz. Fakat başvuru yapmaya geldimi, onaylamıyorlar, hemen reddediyorlar.

aynen hocam. niye hizmet içi eğitimleri yalnızca yerel yada tatillerde yapmıyorlar ?
hadi gerekçe aslında doğru. Öğrenciler bırakılıp seminere gidilmemeli. ama bu gerekçeyi niye sadece tercihlerimizi yaptığımızda bildiriyorlar anlamış değilim.

Ben söyleyeyim hocam. Bir Excel belgesinde 40 kişilik katılımcı listesi oluşturmak için ilk 40 sütunu seçiverirsin :D

BBNET
Geri