Mersin bir yılda şaşırtın bizi !!

Kodla Büyü

serdi

Aktif Üye
her yıl mersin ekime kadar yayıyor görevlendirme işini, bir yılda şaşırtında kafamız rahat okullar başlamadan ne olduğumuzu bilip, işimize bakalım, agustos 22 oldu tık yok hala geçen yılki gibi ekimin ortasını beklemeseler bari....

umarım bayramdan sonraya kalmaz ama görünen o şekilde olacağı, programlar yapılmadan olsa bari....

ebitefolar pasif kim ne derse desin, eminim zordur eminim sıkıntılarla karşılaşıyorlar eminim çalışıyorlar, ama demekki yeterli değil daha çok çaba gerekiyor, o zaman daha çok çaba göstermelerini bekliyoruz... saygımızı kazanmak için buna mecburlar... taaaki istenilen şekle girinceye kadar. bu iş için daha yırtıcı olun sesinizi duyurun. korkmayın. yada boşaltın o koltukları, daha cesur işleri yapacak kişiler geçsin...

serdi' Alıntı:
ebitefolar pasif kim ne derse desin, eminim zordur eminim sıkıntılarla karşılaşıyorlar eminim çalışıyorlar, ama demekki yeterli değil daha çok çaba gerekiyor, o zaman daha çok çaba göstermelerini bekliyoruz... saygımızı kazanmak için buna mecburlar... taaaki istenilen şekle girinceye kadar. bu iş için daha yırtıcı olun sesinizi duyurun. korkmayın. yada boşaltın o koltukları, daha cesur işleri yapacak kişiler geçsin...
Hocam ne Ebitefosu ne pasifliği herkes kendini düşünüyor .Benim branşımdan olmayan ister bitefo ister ebitefo kimsenin beni seni bilişim öğretmenlerini düşündüğü yok geçen sene Tarsus'takiler bizim görevlendirmelerin sizinkilerle alakası yok bizim iş her zaman garanti siz kendinize yanın gibisinden bişeyler gevelemişti. O yüzden merak etme babalar paşalar isterse olur.

ebitefoların senin saygına ihtiyacı yok daha iyi yapacaksan girseydin sınava sen olsaydın ebitefo
işiniz gücünüz armut piş ağzıma düş
serdi' Alıntı:

formatörlükle normun bir alakası yok, norm demek ders demek, ders yoksa norm da yok. o kaaa :)

akifim' Alıntı:
ebitefoların senin saygına ihtiyacı yok daha iyi yapacaksan girseydin sınava sen olsaydın ebitefo
işiniz gücünüz armut piş ağzıma düş
serdi' Alıntı:

iki gözüm girdimde kazandımda mardine 1 yılta yaptım buraya gelince boş olan ilçe ebitefoluguna bile vermediler kendi adamlarını koymak için. keyfimden yazmıyorum bunları, başımızdan bişey geçtide yazıyorum. daha detaylı konuşmak istersen buluşur konuşuruz yigidim...

bu arada görevlendirmeler başlamış, bu yıl şaşırttılar bizi. kutluyorum ebitefocu arkadaşları, :alkis: :alkis:

Başvurular alınmaya başlanmış fakat görevlendirme tarihlerini ben mi göremedim, yoksa gerçekten de yazmıyor muydu?

yazmıyor görevlendirme tarihleri... eylül bitmeden olur sanırsam, okullar açılmadan yaparlar...

ibrahimxl' Alıntı:
mem ne yapsa yaranamıyor. bence ekime kadar tatil yapın. :wink:
yazın mecburi 1.5 ay okuldaydım. :(

Mersin İl M.E.M. normalde olması gerekeni yaptı fakat eksik yaptı ( Klasik bir MEB anlayışı, Deveye sormuslar : "Boynun neden eğri ?", Deve de "nerem dogru ki?" demiş misali.). Görev istek yazısında, hangi tarihler arasında görevlendirme yapılacağı yazılmalıydı bence!

Geri