Hocam ne Ebitefosu ne pasifliği herkes kendini düşünüyor .Benim branşımdan olmayan ister bitefo ister ebitefo kimsenin beni seni bilişim öğretmenlerini düşündüğü yok geçen sene Tarsus'takiler bizim görevlendirmelerin sizinkilerle alakası yok bizim iş her zaman garanti siz kendinize yanın gibisinden bişeyler gevelemişti. O yüzden merak etme babalar paşalar isterse olur.serdi' Alıntı:ebitefolar pasif kim ne derse desin, eminim zordur eminim sıkıntılarla karşılaşıyorlar eminim çalışıyorlar, ama demekki yeterli değil daha çok çaba gerekiyor, o zaman daha çok çaba göstermelerini bekliyoruz... saygımızı kazanmak için buna mecburlar... taaaki istenilen şekle girinceye kadar. bu iş için daha yırtıcı olun sesinizi duyurun. korkmayın. yada boşaltın o koltukları, daha cesur işleri yapacak kişiler geçsin...
serdi' Alıntı:ebitefolar pasif kim ne derse desin, eminim zordur eminim sıkıntılarla karşılaşıyorlar eminim çalışıyorlar, ama demekki yeterli değil daha çok çaba gerekiyor, o zaman daha çok çaba göstermelerini bekliyoruz... saygımızı kazanmak için buna mecburlar... taaaki istenilen şekle girinceye kadar. bu iş için daha yırtıcı olun sesinizi duyurun. korkmayın. yada boşaltın o koltukları, daha cesur işleri yapacak kişiler geçsin...
akifim' Alıntı:ebitefoların senin saygına ihtiyacı yok daha iyi yapacaksan girseydin sınava sen olsaydın ebitefo
işiniz gücünüz armut piş ağzıma düş
serdi' Alıntı:ebitefolar pasif kim ne derse desin, eminim zordur eminim sıkıntılarla karşılaşıyorlar eminim çalışıyorlar, ama demekki yeterli değil daha çok çaba gerekiyor, o zaman daha çok çaba göstermelerini bekliyoruz... saygımızı kazanmak için buna mecburlar... taaaki istenilen şekle girinceye kadar. bu iş için daha yırtıcı olun sesinizi duyurun. korkmayın. yada boşaltın o koltukları, daha cesur işleri yapacak kişiler geçsin...
ibrahimxl' Alıntı:mem ne yapsa yaranamıyor. bence ekime kadar tatil yapın. :wink:
yazın mecburi 1.5 ay okuldaydım.