Mesai arkadaşlarına eğitmen olmak?

Kodla Büyü

yesimk06

Süper Üye
Süper Üye
Okulumdaki arkadaşlarıma hazırlayıcı eğitim vericem şimdiden idare edilme planları içine girdiler.

Müsamahalı davranmayacağım. Ilk ve son 15 dk idare ederim dedim. Beni çok zorlarlarsa müdüre havale etmeyi düşünüyorum.

Mesai arkadaşlarına eğitim verenler var mı başka tavsiyeleriniz?

sayın hocam bana göre misilleme iyi bir davranış değil!
ANCAK;
onlar sana bir çok işini yaptırırken iyiydi.
şimdi sıra sizde.
el mi yaman bey mi yaman :)

Hocam işi baştan sıkı tutun, nasıl başlarsanız öyle gider... Taviz tavizi doğurur unutmayın... Ve son olarak iş başka arkadaşlık başka...

aman hocam verme mümkünse, başka okulda ver daha iyi... senin okulda başkası versin eğitimi başına dert alırsın.

Ben BTR olarak gittiğim okuldaki 60 öğretmene eğitim verdim.
Baştan kuralları söyledim, sorun çıkmadı. Sorun çıkaran 2 kişi ise kurstan kaldı, şimdi başka okula gidip alması gerekecek :roll:

yesimk06' Alıntı:
Okulumdaki arkadaşlarıma hazırlayıcı eğitim vericem şimdiden idare edilme planları içine girdiler.

Müsamahalı davranmayacağım. Ilk ve son 15 dk idare ederim dedim. Beni çok zorlarlarsa müdüre havale etmeyi düşünüyorum.

Bu ne şiddet bu celal hocam.

Sen okulundakiş başka bir öğretmenden bir kurs alsan, o öğretmenden ne bekliyorsan sen de onlara o şekilde davran. İdare etmen gerekirse edersin, müsamma göstermen gerekirse gösterirsin, tavrını koyman gerekirse koyarsın.
Ama müdüre havale etme işi saçma bence. 1. sınıftaki öğrencileri gibi.

myesil' Alıntı:
yesimk06' Alıntı:

Sen okulundakiş başka bir öğretmenden bir kurs alsan, o öğretmenden ne bekliyorsan sen de onlara o şekilde davran. İdare etmen gerekirse edersin, müsamma göstermen gerekirse gösterirsin, tavrını koyman gerekirse koyarsın.
Müdüre havaleden kastım izin almak için müdüre gitsin. öncesinde müdür beyler görüşeceğim izin vermemesi hususunda.

yesimk06' Alıntı:
myesil' Alıntı:
yesimk06' Alıntı:

Müdüre havaleden kastım izin almak için müdüre gitsin. öncesinde müdür beyler görüşeceğim izin vermemesi hususunda.

Eğer hocam eğitmen siz iseniz, izin (vb.) işlemleri sizinle halletmesi gerekir, orada sizin borunuzun ötmesi lazım. Müdürün değil. Başka türlü davranırsanız, başka olaylarda da müdür işlerinize karışmaya başlar. Zaten forumda genel sıkıntı da bu değil mi ?

Öyle olduğunu biliyorum sadece arkadaşlarıma vereceğim kurs için beni çok zorlarlarsa kurs yöneticisi müdür deyip topu müdüre atarım diye düşündüm. Yetkiyi müdüre vermek değil müdürleri anlaşma yapmak. Kursiyerler tanımadığım kişiler olsa tabi müdüre bırakmam.

Hocam ne olacak bilgisayarı herkes Tüm çocuklar biliyor dimi?

Sende onlara neyi bilp neyi bilmediklerini sınavda gösteriver

tercih etmeyeceğim bi durum.
tavsiye de etmem.
kaçınılmaz değilse tabi. :)

valla zor ben başka okuldakiler de bile zorlandığım anlar oldu. benim tavsiyem arkadaşlarınızla yer değiştirmeniz yani sizin okula diğer eğitmen sizde o eğitmenin okuluna gidin daha rahat edersiniz.

Geri