Mesaiden sonra alınan raporda ekders kesilir mi?

Kodla Büyü

bilisim43

Seçkin Üye
Seçkin Üye
İyi günler arkadaşlar , grip nedeniyle bugün mesaiden sonra yarın için rapor almak istiyorum. Dr yarın için rapor verebilir mi? Yoksa bugünde dahil 2 gün mü rapor yazar. 2 gün rapor yazarsa bugün girdiğim derslerden kesinti olur mu?

Raporu bugün alırsan 2 günlük almış olursun. Dolayısıyla bugün ve yarın kesinti olur hocam. Sen en iyisi yarın sabahtan gidip sevk al. Geçmiş olsun.

bugün dersine girdiyse neden kesilsin ki? sonuçta mesaiden sonra alıyor raporu sabahtan değil...

aslında rapor ve işgöremezlik belgesi için istirahat başlangıcı ve bitişi yazıyor.
eğer doktor başlangıc ve bitiş tarihlerini yarını kapsayacak şekilde ayarlarsa sorun değil yarın olan ekders karşılığı 4 veya 5 saatiniz kesilir.

EğitimTR' Alıntı:
bugün dersine girdiyse neden kesilsin ki? sonuçta mesaiden sonra alıyor raporu sabahtan değil...
Okulda arkadaşlarda aynısını dediği için bana da tuhaf geldi o yüzden sordum. Akşama kadar dersime girmişim neden kesiliyor ki ek ders :?:

Mesaide defter, evrak, yoklama, vb.de imzanız varsa kesilmez. Gün, gece yarısına kadar aynı gündür ama memur mesaisi 17:30'a kadardır. 17:30'dan saat 23:59'a kadar da insan hastalanıp rapor alabilir. Bu nedenle ek ders kesilmez . Fakat 1 günlük alınan rapor alındığı saatten itibaren 23:59'a kadar geçerlidir.

şimdi müdür yardımcıma sordum bugün mesaiden sonra alınan 2 günlük rapor için bugün dersine girdiği için ek ders kesilmez ama yarınki ek ders kesilir ayrıca yarın ek ders yanında planlama da kesilebilir şöyle ki 29 saat giriyorsan kesilmez 30 saat giriyorsan kesilir.net

EğitimTR' Alıntı:
şimdi müdür yardımcıma sordum bugün mesaiden sonra alınan 2 günlük rapor için bugün dersine girdiği için ek ders kesilmez ama yarınki ek ders kesilir ayrıca yarın ek ders yanında planlama da kesilebilir şöyle ki 29 saat giriyorsan kesilmez 30 saat giriyorsan kesilir.net
Teşekkürler hocam yarın ki kesilir zaten ben bugün için sormuştum. İlgilenen ve cevaplayan arkadaşlara teşekkür ederim.

bizim işgüzar şube müdürlerimiz bir zamanlar bir yorum getirerek demişlerdi ki;
eğer öğretmen sabah gitti ayakta tedavi oldu ve öğle ilaçlarını alınca kendine geldi. gelsin öğleden sonraki derslere girsin :puhaha: :puhaha: :puhaha:

bazen sistem iyi ve insani; ancak bazı insanlar ve yorumlar kötüleştiriyor diyesim gelir.

Geri