mesaimiz 8-5 mi yoksa ders bitene kadar mı?

Kodla Büyü

m.arslan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar tekli öğretim yapıyoruz ve okulumuz 8.30 da başlıyor 3.20 de bitiyor 5 e kadar beklemek zorunda mıyız?

Re: Ynt: mesaimiz 8-5 mi yoksa ders bitene kadar mı?

Değilsiniz hocam 3:20 de işiniz biter

Şöyle bir sorum olacak ben bir ortaokula atandım aynı bahçede ayrı binada ilkokulda var müdürleri aynı ben ortaokulun giriş çıkış saatlerine göre mi bt rehber öğretmen olarak çalışacağım?

Dönem sonuna doğru acaba bu tarz sorular niçin çoğaldı? (Nöbet , ek ders çizelgesi, mesai saatleri....)
Sanırım konular ve sınavlar bitti ve tatil hazırlıklarına başlandı. Göreve yeni başlama heyecanını tekrar yaşamak isteyenler var galiba...
Sadece bu forumda aynı durumlarla ilgili açılan iki basamaklı sayılara yaklaşan konu başlıklarının güncellenmesi mi amaçlanıyor acaba :?

bravehard2010 hocam sen ortaokul kısmına atandığın için ortaokulun ders saatine göre hareket edersin.

Yahu arkadaş yazmayım diyorum bir değil iki değil. Siz kendinizle ilgili yazıları hiç mi okumazsınız arkadaş. Görevlendirme yazınız var, bakanlığın yayınladığı yazılar var, tereddüt edilen hususlarla ilgili yazılar var. Hemen her nokta zaten yazılmış oralarda. Buna rağmen böyle basit şeyler yüz kere soruluyor hala. Hiç birinde bulamadın forumda arasan bulursun zaten cevabını. Forumun girişine tabela asmak lazım artık.

Hocam her ne kadar farklı yazılar olsada farklı uygulamalar da mevcut.Görev tanımımız tam olarak yapılmadığı ve okul türleri değişkenlik gösterdiği için birde bunun yanında okul idarecileri çok bilmiş tavırlarla bizleri yönlendirdiği için bu tür sorular soruyor fikir alıyoruz.Formda aratıyoruz ancak buradada farklı cevaplara rastlayabiliyoruz.
Yani kızmana gerek yok :wink:

idareci milletinin hepsinin araba tekerine bir çivi zaten.

Geri