Mesaj içeriğinin Moderatör tarafından bilgi düşülmeden silin

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan her_dem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Durum
Konu kilitlenmiştir.
alfa-turk' Alıntı:
ileri demokrasi uygulamasına mı geçti forum yönetimi?

Sanırım Hocamın rahatsızlığı Cemal Taner isimli üyeden kaynaklı biraz ve haklıda. Dün bir mesaj yazdı Cemal hocamız ve açıkçası benimde epey canımı sıkan bir olayın arkasına gülücük atmıştı. Sonra hem o gülücük kalktı, hemde alıntılardaki kalktı. Arkadaşta sanırım bu konu üzerine moderatörlerin bizim mesajlarımızı değiştirmesinin yanlışlığından bahsetmek istiyor. Cemal hocada eski mod sanırım.

Kendi görüşüm moderatör tabiki bizim mesajlarımıza karışmalı argo, küfür siyasi olanlar için ancak karıştığındada mutlaka kullanıcı bilgilendirilmeli.

Hocam mesaj içerikleri tarafımızdan değiştirilmiyor, illaki değiştirilmesi gereken durum varsa da mesaj silinir gider. Değiştirdiğimiz tek şey uygunsuz olan, içerik hakkında bilgi vermeyen konu başlıklarıdır.
Hangi başlıkta ne yaşadınız ne oldu bilmiyorum kayıtlarda da böyle bir değişiklik göremedim fakat her halukarda durumu özel mesajla bildirmenizi ve çözüm aramanızı isteriz.

Cemal hocanın mesajı ise değişen mesaj kullanıcının kendi mesajını düzenleme yetkisi var istediği değişikliği kendisi yapabilir. Ayrıca cemal hoca kendisi de belirtmiş forumda diğer kullanıcı mesajlarını düzenleme yada başka bir ekstra yetkisi olmadığını da biliyor olmalısınız.

alfa-turk' Alıntı:
ileri demokrasi uygulamasına mı geçti forum yönetimi?

Evet arkadaşım.

Hocam hiç demogojiye girmeyelim, ilkelidir öyledir böyledir...
Yapılmadı oynanmadı, kayıtlarda diğer arkadaşlar içinde böyle bir şey yok desekte derleeeeerr derler...
Napalım arkadaşlar işi gücü bırakıp inandırmaya uğraşacak halimiz yok... Açmayın şu konuları...
Sizin bu başlığa kadar farketmemiştim bile sağolun varolun foruma büyük katkı yapıyorsunuz böyle...

Geri geleceğinizi bildiğiniz yerde beni silin tribi atmakta çok yersiz..

Sorunu olan varsa pm'den yanıtlarız..

Durum
Konu kilitlenmiştir.
Geri