Meslek Lis.de Bilişim Derslerine Başka Bölüm hocası girer mi

Kodla Büyü

darkprog

Seçkin Üye
Seçkin Üye
okulda diğer bilgisayarcının tayını cıkınca tek kaldım ve ders ssaati fazla
Ancak sıkıntı şu diğer bölüm hocaları "Dişardan ücretli bilgisayarcı gelecegıne biz girelim diyorlar. Bizim ek dersimiz artsin" diyorlar.

Böyle saçma bişey olabılır mı? Onlar grafık dersınden PHP den Elektronikten .... ne anlarlar ki.

İdareye böyle birşeyin olamayacağını yani anlatılacak derslerin başka branş öğretmenleri tarafından anlatılamayacağını uygun dille anlatabilirsin.

Teknik resim derslerine makinacılar ve temel elektronik derslerine elektronikçiler girebilir. Diğerleri olmaz.

girer tabi niye girmesin hocam. ücretli gelecek öğretmenin tef bilgisayar mezunu olacağının garantisi mi var?

Bizde fizikçi giriyor, kendisi formatör, canavar gibi bilgisayarcıdır :) Okulun web sitesi , biliumum diğer bt işlerini de başka okulda formatör olduğu halde yapıyor. :)

yasal olarak giremez... TTK Kararlarında hangi branşın hangi derslere gireceği belli... Bunu yapan müdür soruşturma yer... Kimsenin haksızlığına göz yumma... Gerekirse sen okulda kötü olmamak için sesini çıkarma... Bulunduğun ildeki Türk Eğitim Sen il başkanlığına git, durumu anlat onlar resmi olarak il milli eğitime şu okulunuzda şu derslere hangi branş hocası giriyor diye sorar... Devamında müdür gereken cezayı alır... Yanlışlara göz yummayalım... Kul hakkı yiyenlere göz yummayalım...

Hocam yapmayın Allah aşkına... Bunun tam tersini ben teklif ederim her zaman. Dışatrdan öğretmen geleceğine zor dersleri ben alırım yapabilecekleri dersleri onlara veririm. İkiside çok defa denenmiştir. Her zaman branş olmasa dahi okuldaki öğretmen arkadaşlarımız daha başarılıdır bana göre...

http://mevzuat.meb.gov.tr/html/2513_0.html
Burada en altta ekler kısmına tıklarsanız orada indireceğini tabloda kim nereden mezun olu ise ona göre girebileceği veya okutabileceği dersler var. Okul türüne göre de ayrılmıştır. Bu tablonun dışına çıkıldıysa hata vardır.
Şahsi kanaatime göre; sizin dersiniz eksik kalsa idi, size diğer bölümlerden ders vermeyeceklerdi, başka okuldan veya dışarıdan birilerini bulacaklardı...

İdarenin yapacağı tek iş ilçeden derse girecek öğretmen için onay almaktır. Devamında onay alınan öğretmen derse Bal gibide girer.

xxfilexx' Alıntı:
İdarenin yapacağı tek iş ilçeden derse girecek öğretmen için onay almaktır. Devamında onay alınan öğretmen derse Bal gibide girer.

Girebildiğince girer. Bilgisayar ogretmeni olmasa bile ekderside alır. Taaki farkedilene kadar yada ogretmen atanana kadar. Memura odenen ek dersler sehven de olsa geri alınamıyor diye biliyorum.

Geri