Meslek Liselerinde günlük plan yapılmasına gerek var mı?
İnternette sağlıklı bir bilgiye ulaşamadım. Bulabildiğim sadece şu:
Bilgisi olan varsa sevinirim, saygılar.
İnternette sağlıklı bir bilgiye ulaşamadım. Bulabildiğim sadece şu:
Kod:
http://www.memurlar.net/haber/194923/
2551 sayılı Tebliğler dergisinde yayınlanan ve 2575 sayılı Tebliğler dergisinde değişiklikleri yayınlanan Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Ve Öğretim Çalışmalarının Plânlı Yürütülmesine İlişkin Yönergenin; günlük planları konu edinen 12. maddesinin 3.fıkrasındaki. ?[b]Öğretmen kılavuz kitabı bulunan derslerde, kılavuz kitap, ders plânı yerine kullanılır.[/b]? Hükmü ile Meslekî Ve Teknik Eğitim Yönetmeliğinin ?Günlük ders plânı Madde 153? b) ?.. [b]Öğretmenlerin derse hazırlık notları da günlük plân olarak kabul edilir.[/b]? Hükümlerince daha önce derse hazırlık notları ile edinilen tecrübelerin neticesinde modüler sistemdeki Megep'ce hazırlanan modüllerin günlük plan özelliği taşıması nedeniyle ?[b]kılavuz kitap, ders plânı yerine kullanılır.?, ?Öğretmenlerin derse hazırlık notları da günlük plân olarak kabul edilir.[/b]? Hükümlerinden hareketle, Modüllerin günlük plan olarak kullanılabilir. Bir sonraki yıla edinilen tecrübelerin aktarılması açısından modülerin ilgili yerlerine notlar alınması yerinde bir uygulama olacaktır.
Bilgisi olan varsa sevinirim, saygılar.