Meslek Lisesinde Çalışmak (Özellikle Konya'da)

Kodla Büyü

horozerk

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar,

Bulunduğum okulda 3 yılımı doldurdum, İstanbul'dan Çok Programlı Liseden ilk geldiğimde mutlaka meslek lisesine geçmek istiyordum, ancak geçen bu süreçte şartlar öyle değişti ki çok kararsız kaldım. Ders saatinin iki saat olması, dersin zorunlu olması ve BTR'nin yeni şartları ortaokulların çalışılabilir olmasına pozitif etken oldu. Ayrıca çalıştığım kurumda rahatım çok çok iyi durumda, idare ile ilişkim sorunsuz, 20 PC'lik laboratuvarım var, bir tane sorunsuz zümrem var, ders sıkıntısı yok 5 ve 6 lar şuan 22 şube... Tek sıkıntı okulun biraz uzak olması 10 km kadar :) Ama uzak olmasına rağmen yakında başka bir ortaokul istemiyorum o derece memnunum okulumdan.

Kararsızlığım acaba tekrar meslek liselerine geçmeyi denemeli miyim? Öncelikle meslek liselerinde çalışan arkadaşlarımdan, özellikle de Konya'da çalışan arkadaşlarımdan yorum bekliyorum...

hocam hiç bir meslek lisesi açık değil konya da malesef. adam gibi norm düzenlemesi yapmadılar. örnek selçuklu imkb seneye bilgisayar bölümü açılacak ama öğretmen ihtiyacı yokmuş. hatta listede bile yok.

kemal172' Alıntı:
hocam hiç bir meslek lisesi açık değil konya da malesef. adam gibi norm düzenlemesi yapmadılar. örnek selçuklu imkb seneye bilgisayar bölümü açılacak ama öğretmen ihtiyacı yokmuş. hatta listede bile yok.

kemal hocamın dediği gibi merkezde hiç açık yok. doğru düzgün norm düzenlemesi yapılsaydı 3-4 tane açık olurdu.

meslek lisesi içinde öğrenciler saygısız ve ilgisiz. 20 kişilik sınıfta ders dinlemek isteyen 3-4 öğrenci var. diğer öğrenciler niye geldiklerini de bilmiyorlar , anca zaman geçirip , boş gidip boş gidiyorlar. anadolu kısmındaki öğrenciler onlara göre biraz daha iyi.

Hocam susuzluk hiçbir şeydir.

HUZUR ise her şey. Huzurun yerindeyse hiiiiç kımıldama. Ne zaman huzurun bozuldu o zaman arayışa girersin. Ama şimdi dur durduğun yerde. :+1:

Geri