bu seneye mahsus bişeyse o sene öğrenci alınmaz olur ama kasti olarak öğrenciler başka bölümlere yönlendiriliyorsa o başka o durumda o bölümler de norm kadro fazlası duruma düşersiniz sonra adiyos
ama durum bu kadar kolay değil ,bölüm kapatmak için bakanlık onayı gerekiyor sanırım o bölümde istihtamın olmadığının kanıtlanması gerekir okul müdürü öle istiyor diye bölüm kapatılamaz, bakanlık müfettişi geldiğinde o müdürü ne yapar sen düşün ilk söyliyeceği şey devlet size atölye yapmış bilgisayar göndermiş niye bunlar çürüyor olacaktır .
balıkesirde bu durumun oldugunu duydum.
hadi herşeyi geçtim öğrenci istemedi çok tembelce bir kaçış cümlesi bide şunu söylüyorlardır eokul dağıtıyor ben ne yapayım
1 öğrenci doktor olmak istiyor üniversiteyi kazanan 300.000 kişi her sene sadece doktor mu oluyor?
ösym ne yapıyor senin 18 tercih yapmanı istiyor dimi 1.tercih doktor 2.öğretmen. vb... hangisine puanın yeterse ona gidiyor hiç duydunuzmu ösym şöyle dendiğini ama benim 1. tercihim boğaziçi niyebeni zart ünive yerşeştirdiniz.
siz sene sonunda öğrenci bölüm seçim zümresi yaptınız orda her bölüme kaç öğrenci alınacağına karar vermediniz mi?