Meslek Lisesinde Egzersiz yada kurs acılabilir mi?

Kodla Büyü

the gamer

Üye
Hocalarım benim size bir sorum olacaktı.
kız meslek lisesinde bilişim öğretmeni görev yapıyorum
müdür yard bana dedi ki diğer bölüm öğrencilerine bilgisayar ofis prg öğretebilir misin dedi. bunu egzersiz çalışmaları dahilinde yada okul içi kurs şeklinde yapabilir miyim diye sordum evet dedi Fakat ben nereye başvuracağımı bilmiyorum
bu konu hakkında bi fikriniz Var mı ?yardımcı olabilirseniz sevinirim
ne yapmam gerekiyor?

Arkadaşlar bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Milli Eğitim müdürlüğüne gittim. oradaki yetkililer bize bununla ilgili yönetmelik getirin başlatalım dedi. Bunu nerden bulabiliriz?

Hocam eger okulunuzda tam gun tam yil varsa okulunuz adina acabilirsiniz veya halk egitim adina okulunuzda acabilirsiniz

hocam tubıtak yarışmalarına ogrencı hazırlıgıyla ılgılı egzersız acabılırsın tubıtak egzersız yazarsan formda cıkar

okul çıkış saatinden sonra ya da hafta sonu halk eğitim bünyesin de bilgisayar kullanımı kursu açabilirsin bunun için halk eğite gidip sorman ve orayla görüşmen gerekiyor.
Milli eğitim md. ile alakası olmuyor. Bu kurs 14 yaşından büyük herkese verilebilir diye bilyorum.

Halk eğitim bünyesinde kendi okul öğrencilerine veremezsin diyorlar. geriye egzersiz kalıyor. Ona da il milli eğitim tarafından bilgisayar kursu adı altında olmaz denildi. Ben başka illerde açan arkadaşlar var dedim. Bununla ilgili bize yönetmelik getir açalım denildi.

Metemlerde tam gun tam yıl usulü eğitim yapıldığı için kurslar açılabilir.Benim sorum şu;
Acaba açacağımız kursun adını kendimiz belirtebiliyor muyuz?
Örnek :Grafik Tasarımı ve Fotoğrafcılık Kursu gibi...
Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar açıklarsa sevinirim.

hocam modül modül açıyorsun modül kaç saatse o kadar açıyosun kaç modül işleyeceksen ona göre açılıyor.

Geri