Arkadaşlar ben 2008 'den beri meslek liselerinde çalışıyorum, 2010 'da asker öğretmen olarak ilköğretimde görev yaptım ve şimdiye kadar hiç günlük plan istenmedi. Bugün okul müdürü bizimle toplantı yaptı ve bu sene artık meslek liselerini bakanlık müfettişleri değil, eski adıyla ilköğretim müfettişleri denetleyecek dedi. İlköğretim müfettişleri günlük plan isterler dedi ve o yüzden bizden günlük plan hazırlamamızı istedi. Tabi duruma itiraz ettim ama nafile, sanırım kendisini garantiye almak istiyor. Zaten ders yükü açısından çok yoğunum, değişen modüller de var ve bir sonraki gün ne anlatacağıma mecburen bakmak zorundayım. Okul işleri, kulüp-rehberlik evrak işleri vs. derken zaten gece 12-1 'i buluyor işlerin bitmesi. Bir de bu günlük plan işini çıkardılar başımıza.Mesleki anlamda kendimizi geliştirmeyi bir tarafa bırakın da sanırım gece uyumak da haram artık bana. Sizde durumlar nedir? Bu konuda bilgisi olan var mı? İlköğretim müfettişi denetlese bile meslek lisesinde günlük plan hazırlamak zorunlu mudur bilgilendirecek arkadaşlar varsa cevaplarını bekliyorum. Yakında stresten ölüp gideceğim herhalde Allah sabır versin artık bana ve benim gibilere.