Meslek Lisesindeki Tecrübeli Arkadaşlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan blg32
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

blg32

Üye
Arkadaşlar öncelikle bu form da emeği geçen herkeze canı gönülden teşekkür ederim bir çok zaman hangi konuda sıkışsam çıkış kapım olmuştur.

Özellikle meslek lisesinde tecrübe etmiş değerli meslektaşlarıma bir takım sorularım olacaktı onlarla pm den yazışmak istiyorum

meslek lisesindeki öğrenci durumları özellikle hiçbir hedeflerinin olmayışı beni çok üzüyor

meslek lisesinde şeflik atölye şefliği bölüm öğretmenliği yani bilişim bölümü hakkında sorularım olacaktı

dersler hakkında sorularım olacaktı

değerli fikirlerinize ihtiyacım var pm den benim sorularıma cevap yazabilecek samimi arkadaşları bekliyorum şimdiden canı gönülden teşekkürler

Pm olmasının tek sebebi konunun hedefinden çıkmaması güzel başlıklar yakalarsam formda da tekrardan yazarım

kendi kendime bir sıkıntı içindeyim yardımcı olursanız çooook teşekkür ederim

Merhabalar hocam;
Isparta'da mı görev yapıyorsunuz. Nick de 32 görünce merak ettim. Isparta'daysanız Merkez EML'ye uğrayın elimizden geldiğince yardımcı olalım.

mesela pm den soracağım sorulardan biri çocukları derse karşı ilgilerini nasıl artırabiliriz anlatıyorsun tamam kedi gibi dinliyorlar fakat kafa bambaşka bir yerde sene sonudan kalsa sınıf tekrarı yapacak insan üzülüyor aman kalmasın diye bir daha anlatıyorsun bu seferde bir bakıyorumki sanki arkasından koşar duruma gelmişsin koşmak sorun değilde bu sefer ne değerin nede kıymetin kalıyor anlamıyorum birazda tecrübesiz oluna insan böyle ikilemde kalıyor

arkadaşlar bana bilgisayar bölümü 9.sınıf 10.sınıf hangi dersler var yazabilirmisiniz?

Eğitim istemeyen aynı zamanda kapasitesi de yetmeyen insanlara eğitim vermeye çalışıyoruz tek sorun burada. Diğer bölümler için meslek lisesi ortamı yeterli ama bilişim eğitimini alabilecek kapasitedeki öğrenciler fen liselerinde, anadolu liselerindeler.. Mesleki fen liseleri açılırsa her 2 milyon yerleşimli yer için 1 mesleki fen lisesi yeterli. bu liseyi bitirenler alanında üniversite kazanınca 1. ve 2. sınıftaki temel düzey derslerden muaf olabilirler.

şuan elinizden gelecek şey..

Kapasitesi yetmeyen veya herşeye rağmen isteksiz olanlarla enerjinizi tüketmek yerine bir iki tanede olsa istekli olanlarla uğraşmanız.

crazyman' Alıntı:
arkadaşlar bana bilgisayar bölümü 9.sınıf 10.sınıf hangi dersler var yazabilirmisiniz?

9.sınıfta ders yok. Ancak seçmeli olarak bilgi ve iletişim teknolojisi vardı galiba en son...

10.sınıfta

Programlama temelleri - 4 saat
Bilişim teknolojilerinin temelleri - 4 saat
Bilişim teknik resmi - 2 saat
Temel elektronik ve ölçme - 2 saat
Paket programlar - 2 saat
Mesleki gelişim - 2 saat

Bizde de 9. sınıflarda seçmeli olarak bilgi ve iletişim teknolojisi dersi var.
DaMieN hocama ek olarak Mesleki yabancı dil var 10. sınıflarda.

pm niye atıyorsun hocam burdan sor bi fakire faydası olur belki :)

rezber' Alıntı:
Bizde de 9. sınıflarda seçmeli olarak bilgi ve iletişim teknolojisi dersi var.
DaMieN hocama ek olarak Mesleki yabancı dil var 10. sınıflarda.

10.sınıfta mesleki yabancı dil nasıl oluyor?

BBNET
Geri