Meslek Lisesine Atanmak

Kodla Büyü
Size bir sorum olacak.Ne zamandır kafayı yiycem.ben seneye mezun oluyorum meslek lisesi pc bölümünden.ben meslek lisesinde öğretmen olmak istiyorum.hangi bölümü yazacağım.Tefler kapatıldı diyorlar kafam çok karıştı:S birde ister tef ister böte olsun ygs denmi alıyorlar.

ibrahimsa94' Alıntı:
Size bir sorum olacak.Ne zamandır kafayı yiycem.ben seneye mezun oluyorum meslek lisesi pc bölümünden.ben meslek lisesinde öğretmen olmak istiyorum.hangi bölümü yazacağım.Tefler kapatıldı diyorlar kafam çok karıştı:S birde ister tef ister böte olsun ygs denmi alıyorlar.

okululnuzda sürekli odasında oturup duran bir rehber öğretmen vardır herhalde..

teknik eğitim olarak ankarada gazi ve istanbulda sanırım marmara devam ediyor almaya halen böte veya teknik eğitim yazsanda ygs ile tercih yaparsın

Bu rehberlikçiler adam olsaydı ben lisedeyken bana böte yazma ilköğretim matematik öğretmenliği yaz derlerdi :P

zamanında anadolu liseleri tercihi yaparken bizim memleketin en iyi anadolu lisesini yazmıştım. çoğu fen lisesinden kaliteliydi o zamanlar. zonguldak mehmet çelikel lisesi. rehber öğretmenimiz tercihimi sildirdi. orta halli bir anadolu lisesi yazdık, ona yerleştim. ama puanım diğer okula yetiyormuş. :( hiç unutamıyorum.

Geri