Meslek Lisesine Eğitim Fakültesi Mezunu

Kodla Büyü

monerello

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Meslek Lisesine Eğitim Fakültesi Mezunu atanabilirmi? Meslek lisesine atanan bir eğitim fakültesi mezunu bilgisayar öğretmeni teknik müdür yardımcısı olabilir mi?

Şu gün ki yönetmeliklere göre; atanamaz yanlışlıkla atansa dahi atölye ve lab drslerine giremez koordinatörlük alamaz teknik muavin olamaz..

blgsyr80' Alıntı:
Şu gün ki yönetmeliklere göre; atanamaz yanlışlıkla atansa dahi atölye ve lab drslerine giremez koordinatörlük alamaz teknik muavin olamaz..
yönetmeliğinide alabilirmiyim hocam

atanamıyor hocam geçen sene kız meslekte 3 norm vardı bende norm fazlasıydım atamadılar.

dün beni norm fazlası atamalarında ticaret meslek lisesine atadılar bakalım ne olacak bende atanamaz biliyordum oldu valla.

monerello' Alıntı:
Meslek Lisesine Eğitim Fakültesi Mezunu atanabilirmi? Meslek lisesine atanan bir eğitim fakültesi mezunu bilgisayar öğretmeni teknik müdür yardımcısı olabilir mi?

kanunlara göre mi?

monerello' Alıntı:
koordinatörlük görevi alamaz diye hükmün olduğu yönetmeliği alabilirmiyim
mesleki ve teknik eğitim yönetmeliğinin 267. maddesi sanırım..

monerello' Alıntı:
tayinci42' Alıntı:
monerello' Alıntı:
koordinatörlük görevi alamaz diye hükmün olduğu yönetmeliği alabilirmiyim
mesleki ve teknik eğitim yönetmeliğinin 267. maddesi sanırım..
eyvallah bir bakayım
kurumda atamaya esas alanı atölye, laboratuvar ve meslek dersleri öğretmenliği olan yönetici ve öğretmenlerden koordinatör öğretmen/öğretmenler görevlendirilir

adeministrator' Alıntı:
hocam neresiymiş ki orası? Kanundan yönetmelikten haberleri yok mu?
gerekirse öğretiriz hocam :+1: bende aynen dediklerinizin arkasındayım ama birtürlü yönetmelikleri bulamıyordum hepinize teşekkür ederim kardeşlerim.

hocam seni tcaret meslek lisesine resen mi atadılar yokssa senmi tercih ettin? bende de aynı sıkıntı var ben kendim BOTEliyim ama bende bu örnekleri gordukce Ticaret mesleği yazasım geliyor.

Phascolarctos cinereus' Alıntı:
eğitim mezununu atayıp, teknik müdür yardımcısı yapmışlar muhtemelen. hocamızda onunla uğraşacak galiba. kolay gelsin.
bana da öyle geldi. "her söylediğin aleyhine delil olarak kullanılabilir."

veysel232' Alıntı:
hocam seni tcaret meslek lisesine resen mi atadılar yokssa senmi tercih ettin? bende de aynı sıkıntı var ben kendim BOTEliyim ama bende bu örnekleri gordukce Ticaret mesleği yazasım geliyor.

ben tercih yaptım hocam norm fazlası atamasında geçen sene vermemişlerdi bu sene nedense atamışlar ama kararnameyi görmeden inamam :P

Geri