yönetmeliğinide alabilirmiyim hocamblgsyr80' Alıntı:Şu gün ki yönetmeliklere göre; atanamaz yanlışlıkla atansa dahi atölye ve lab drslerine giremez koordinatörlük alamaz teknik muavin olamaz..
monerello' Alıntı:Meslek Lisesine Eğitim Fakültesi Mezunu atanabilirmi? Meslek lisesine atanan bir eğitim fakültesi mezunu bilgisayar öğretmeni teknik müdür yardımcısı olabilir mi?
mesleki ve teknik eğitim yönetmeliğinin 267. maddesi sanırım..monerello' Alıntı:koordinatörlük görevi alamaz diye hükmün olduğu yönetmeliği alabilirmiyim
eyvallah bir bakayımtayinci42' Alıntı:mesleki ve teknik eğitim yönetmeliğinin 267. maddesi sanırım..monerello' Alıntı:koordinatörlük görevi alamaz diye hükmün olduğu yönetmeliği alabilirmiyim
kurumda atamaya esas alanı atölye, laboratuvar ve meslek dersleri öğretmenliği olan yönetici ve öğretmenlerden koordinatör öğretmen/öğretmenler görevlendirilirmonerello' Alıntı:eyvallah bir bakayımtayinci42' Alıntı:mesleki ve teknik eğitim yönetmeliğinin 267. maddesi sanırım..monerello' Alıntı:koordinatörlük görevi alamaz diye hükmün olduğu yönetmeliği alabilirmiyim
gerekirse öğretiriz hocam :+1: bende aynen dediklerinizin arkasındayım ama birtürlü yönetmelikleri bulamıyordum hepinize teşekkür ederim kardeşlerim.adeministrator' Alıntı:hocam neresiymiş ki orası? Kanundan yönetmelikten haberleri yok mu?
bana da öyle geldi. "her söylediğin aleyhine delil olarak kullanılabilir."Phascolarctos cinereus' Alıntı:eğitim mezununu atayıp, teknik müdür yardımcısı yapmışlar muhtemelen. hocamızda onunla uğraşacak galiba. kolay gelsin.
veysel232' Alıntı:hocam seni tcaret meslek lisesine resen mi atadılar yokssa senmi tercih ettin? bende de aynı sıkıntı var ben kendim BOTEliyim ama bende bu örnekleri gordukce Ticaret mesleği yazasım geliyor.